شناسهٔ خبر: 6230400 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

98 پایگاه جمع آوری کمک به مردم یمن در کرمان راه اندازی می شود

کرمان - ایرنا - سرپرست معاونت توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان گفت: همزمان با سراسر کشور 98 پایگاه برای جمع آوری کمک به مردم مظلوم یمن و فلسطین در استان کرمان راه اندازی می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان حجت الاسلام مصطفی طاهری افزود: این پایگاه ها از روز قدس تا روز عید سعید فطر در سراسر استان راه اندازی می شوند.

وی بیان کرد: به منظور کمک به مردم مظلوم فلسطین پایگاه هایی در روز قدس در مسیرهای راهپیمایی راه اندازی می شود که مردم استان می توانند کمک های نقدی خود را به این پایگاه ها تحویل دهند.

وی ادامه داد: همچنین از روز قدس تا روز عید سعید فطر پایگاه های کمیته امداد استان به منظور جمع آوری کمک به مردم مظلوم یمن در میادین اصلی شهرها، مسیرهای راهپیمایی و محل های برگزاری نماز عید سعید فطر راه اندازی می شود.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به این که در این پایگاه ها فقط کمک های نقدی جمع آوری می شود خاطرنشان کرد: شماره حساب 2203136113 بانک تجارت به نام کمیته امداد نیز برای جمع آوری کمک های مردم استان کرمان در نظر گرفته شده است.

7439/3028