شناسهٔ خبر: 62282792 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه توسعه‌ایرانی | لینک خبر

مقام صنفی خبر داد؛ کاهش ۴۰ درصدی صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی

صاحب‌خبر -

 

رئیس انجمن صنایع بیسکوییت، شیرینی و شکلات با اشاره به کمبود سرمایه در گردش این صنعت بعد از حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی گفت: میزان صادرات این صنعت در مقایسه با سال‌های قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است. به گزارش تسنیم جمشید مغازه‌ای اظهار داشت: بعد از برداشته شدن ارز ترجیحی کالاهای اساسی که مواد اولیه تولید در صنعت ما هستند با تورم و کمبود سرمایه در گردش مواجه هستیم که برای رفع این مشکل تسهیلات بانکی میتواند راهگشا باشد. او افزود: در بخش تولید با مشکلاتی برای تامین مواد اولیه مانند روغن، آرد و شکر مواجه هستیم و برای تامین به موقع آنها مجبور به خرید از بازار آزاد هستیم که این امر در قیمت تمام شده و بر حجم صادرات تاثیر گذاشته است.

 

نظر شما