شناسهٔ خبر: 62277942 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

امسال با تدابیر دولت سیزدهم؛ آمار 20 ساله نجات یافتگان در حال غرق در سواحل خزر جابجا شد

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، گفت: دولت سیزدهم با افزایش ناجیان غریق و پرداخت به‌موقع حقوق آنان با متولی قرار دادن جمعیت هلال احمر رکورد ۲۰ ساله نجات یافتگان ناشی از غرق شدگی در دریای خزر را شکست. ‎

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ، روح الله سلگی، بیان داشت: در راستای سیاستی که استاندار مازندران برای ساماندهی دریا انجام داد سه مسئله مورد تاکید قرار گرفت.

وی توسعه زساخت، توجه به مسائل فرهنگی ساحل و کاهش غریق در سواحل مازندارن را از جمله سه محوری برشمرد که دستاوردهای ارزشمندی در این بخش ها حاصل شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان این که، قبل از آغاز طرح دریا ۲ جلسه اثر گذار استانداران شمالی با مدیران ارشد و وزیر کشور داشتند که سیاست گذاری های کلان در این حوزه مشخص شد، ادامه داد: برای نخستین بار هلال احمر متولی نجات غریق در ساحل مازندران انتخاب شد که بیش از یک هزار ناجی غریق ماموریت خدمت رسانی به مسافران را انجام دادند.

سلگی در ادامه این را هم گفت که از خردادماه زمان (غیر رسمی) آغاز طرح دریا تاکنون یک هزار و ۱۰۰ غرق شده حتمی را نجات دادند که بعضی از آنها احیا شده و به زندگی بازگشتند.

وی اضافه کرد: این آمار نجات یافته و کاهش فوتی ها در ۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.

معاون استاندار مازندران بیان کرد: در این استان سالی ۲۰۰ غرق شده در دریا داشتیم اما با توجه به افزایش گردشگر و آزاد سازی سواحل توانستیم خدمات مطلوب تری به شهروندان ارائه کنیم.

وی گفت که ۳۰ طرح دریا در سوال مازندران فعالیت می کند که تا اواخر مهر ماه خدمت رسانی به مسافران و گردشگران ادامه دارد.

سلگی در ادامه اظهار داشت: در جلسه ای که با حضور وزیر کشور برگزار شده بود این اجازه داده شد که برای توسعه زیرساخت سواحل، سرمایه گذاری پنج ساله توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی افزود: تعداد زیادی از سرمایه گذاران مشخص و برخی از آنها هم کار خود را آغاز کرده بودند که در سال آینده این سرمایه گذاری به خوبی خود را نشان خواهد داد.

معاون استاندار مازندران همچنین بیان کرد: برای حفظ هنجارهای اسلامی و فرهنگی در سواحل مازندران، مردم پای کار هستند و حضور آنها و انجام کارهای فرهنگی بسیار اثر بخش بوده است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش های مختلف فرهنگی در سراسر ساحل مازندران بخاطر صیانت از سرحدات فرهنگی استان تشکیل شد.

سلگی گفت که برای نخستین بار اعتبارات فرهنگی هم در نظر گرفته شد که همه این عوامل زمینه رضایتمندی مردم را فراهم کرد.

وی اظهار داشت: ۳۶۰ همیار خانم پلیس هم در کنار ظرفیت های مختلف مردمی ساماندهی فرهنگی سواحل مازندران را رصد کردند تا عده کمی از هنجارشکنان ذائقه مسافران و گردشگران را تلخ نکنند.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

نظر شما