شناسهٔ خبر: 62209074 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

به همت مواکب گیلانی؛

روزانه ۵۰ هزار پرس غذا در کربلا طبخ و توزیع می‌شود

سعیده مصطفوی

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گیلان با اشاره به اینکه طبق آمار در کربلا روزانه بیش از ۵۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع می‌شود،افزود: اگر مواکب نجف،بین راه همچنین دو مرز خسروی و مهران را نیز در نظر بگیریم روزانه بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذا توسط مواکب استان گیلان طبخ و توزیع می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا مجید دوهندو، عصر امروز یکشنبه ۱۲ شهریور، در جریان بازدید از مواکب استان گیلان با حضور در موکب حب الحسین سنگر در جمع خبرنگاران اعزامی استان گیلان به کربلا اظهار کرد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از روز دوشنبه هفته گذشته در راستای برنامه‌ ریزی صورت گرفته سرکشی و بازدید از مواکب گیلان در مسیر پیاده‌روی اربعین را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه با حمایت‌های مردمی، حضور خیرین و همه آنهایی که عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت به ویژه حضرت سیدالشهدا (ع) دارند، ۳۲ موکب از استان گیلان در مسیر پیاده روی اربعین  راه‌اندازی شده، افزود: همه می‌دانیم که راه‌اندازی موکب کار آسانی نیست و تمام‌ کارها به همت خادمینی است که بدون ادعا و مواجب فقط به عشق سیدالشهدا در خدمت زوار اربعین هستند.

دوهندو با اشاره به استقرار مواکب گیلان در دو مرز مهران و خسروی تصریح کرد: هدف ما این است تا مواکب با آمادگی بیشتر بتوانند خدماتی بیش از این به زوار ارائه دهند و این بازدیدها با هدف احصا نقاط ضعف و قوت در دست انجام است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گیلان تاکید کرد: ۴ موکب گیلان در نجف اشرف مستقر هستند و با توجه به اینکه روزهای اول آغاز مراسم پیاده روی اربعین نجف خیلی شلوغ بود امسال به موقع توانستیم مواکب نجف را اعزام و خدمات خوبی از سوی این مواکب به‌ زوار ارائه شد.

دوهندو با اشاره به اینکه در میانه راه هم سه موکب گیلان متشکل از دو موکب تالش و یک موکب لاهیجان ارائه خدمت می دهند، گفت: امسال خدمات مواکب با حضور خبرنگاران و رسانه‌ها بیش از سال‌های گذشته منعکس شد و همه این اقدامات زمینه آشنایی هر چه بیشتر عموم مردم با مواکب و خدمات آنها را فراهم‌ می‌کند و باعث تشویق برای حضور حداکثری در این مسیر می شود.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار فقط در کربلا روزانه بیش از ۵۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع می‌شود، افزود: اگر مواکب نجف، بین راه همچنین دو مرز خسروی و مهران را نیز در نظر بگیریم روزانه بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذا توسط مواکب استان گیلان پخت می‌شود و این به جز میان وعده و سایر پذیرایی‌هایی است که به زائرین ارائه می‌شود.

دوهندو تصریح کرد: این‌ها کار کوچکی نیست ولی همه اقدامات و خدمات با روضه و ابراز عشق و ارادت به امام حسین (ع) و بدون هیچ چشمداشتی انجام می‌شود.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان گیلان تاکید کرد: اربعین تمدن ساز و مقدمه ظهور است و فقط مختص ایرانی‌ها نیست بلکه جهانی است و باید جهانی‌تر شود تا بتوانیم مقدمات ظهور را فراهم کنیم.

انتهای پیام

نظر شما