شناسهٔ خبر: 62167755 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت راه‌آهن:

احداث راه‌آهن شلمچه به بصره با حضور رئیس جمهور آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: ساخت خط‌آهن شلمچه به بصره به طول ۳۲ کیلومتر شنبه یازدهم شهریورماه با حضور مقام‌های عالی رتبه ایران و عراق آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایمنا، میعاد صالحی امروز جمعه _دهم شهریور ماه_ در حاشیه بازدید از راه آهن شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت سیزدهم در تلاش است تا خط آهن شلمچه به بصره را احداث کند و با حضور مقامات ایران و عراق فردا شنبه ساخت خط آهن شلمچه به بصره در خاک عراق آغاز می‌شود.

وی افزود: ایران مسئولیت مین‌زدایی به طول ۱۶ کیلومتر در محدوده طرح را بر عهده داشت و پس از مین روبی این مسیر حدود ۱۶ تا ۱۸ کیلومتر مین زدایی بعدی به عهده کشور عراق است.

مدیرعامل شرکت راه آهن ادامه داد: احداث یک پل روی اروند نیز در برنامه این طرح وجود دارد که به علت مسائل فنی توسط متخصصان ایرانی ساخته و احداث می‌شود.

وی تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مسیر ریلی شلمچه به بصره به طول ۳۲ کیلومتر طی دو سال آینده احداث می‌شود.