گروه حوادث: زن و مرد شياد که با شگرد واگذاري سهام بيمارستان جم دست به کلاهبرداري ميلياردي از مردم زده بودند، توسط پليس شناسايي و دستگير شدند.در اواخر سال گذشته و طرح شکايتهاي مشابه از سوي تعدادي از شهروندان مشخص شد که زن و شوهري تحت عنوان «فروش سهام بيمارستان جم تهران» اقدام به دريافت وجوه نقد از آنها کرده اما پس از گذشت چند ماه و بدون آنکه سهامي به مالباختگان تحويل و يا حتي اصل پول آنها را بازپس دهند، ناگهان ناپديد شده و به اين شيوه و شگرد اقدام به کلاهبرداري از آنها کرده اند.
با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع «کلاهبرداري» و به دستور رئيس شعبه 101 دادگاه عمومي بخش آفتاب، پرونده جهت رسيدگي در اختيار پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
مالباختگان در اظهاراتي مشابه عنوان کردند که زن و شوهري جوان بنامهاي «زهره» و «محسن» با طرح ادعاي اين مطلب که کارمند بيمارستان جم تهران بوده و به اين واسطه قادر به واگذاري سهام بيمارستان براي ساير افراد هستند، از هر کدام از مالباختگان وجوهي چند ده ميليون توماني دريافت و بعضا چندين ماه نيز مبالغي را تحت عنوان سود سهام به آنها پرداخت و پس از آن متواري شدهاند.
يکي از مالباختگان که شکايت اوليه اش در کلانتري 171 مصطفي خميني مطرح و به مرجع قضايي ارسال شده بود، پس از حضور در پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ به کارآگاهان گفت: «از طريق اطرافيان و بچه محلهاي منطقه مرتضي گرد اطلاع پيدا کردم که دو نفر از اهالي ساکن در منطقه که گويا پرسنل بيمارستان جم تهران هستند، براي تعدادي از اهالي اقدام به خريد سهام بيمارستان کرده و طي چندين ماه نيز مبالغ قابل قبولي را نيز تحت عنوان سود سرمايه گذاري به آنها پرداخت کرده اند ؛ از طريق يکي از دوستان که او نيز پس انداز خود را در قالب خريد سهام در اختيار اين زن و شوهر قرار داده و طي يک سال گذشته نيز سود خوبي به او پرداخت شده بود، به اين زن و شوهر معرفي شدم. با اصرار بنده آنها قبول کردند تا بنده نيز به عنوان سهام گذار اقدام به سرمايهگذاري کنم؛ باتوجه به اطلاعاتي که در خصوص سابقه و به ويژه شهرت بيمارستان جم تهران پيدا کرده و تصور ميکردم که فرصت مناسبي براي سرمايه گذاري فراهم شده، اقدام به پرداخت مبلغ 107 ميليون تومان به اين زن و شوهر کردم ؛ پس از مدتي وعده و وعيـد، مبالغي تحت عنوان سود به من پرداخت شد اما پس از چند ماه ناگهان اين دو نفر ناپديد شدند و هيچ کس از آنها اطلاعي نداشت».
کارآگاهان پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ با مراجعه به بيمارستان جم تهران و بررسي سوابق پرسنل آن اطمينان پيدا کردند که محسن. ر ( متولد 1364 ) و زهره. ي ( متولد 1367 )، هيچکدام داراي سابقه استخدام و يا اشتغال در بيمارستان جم تهران را نداشته و آنها تنها با استفاده از عنوان بيمارستان اقدام به کلاهبرداري از دهها مالباخته کردهاند.
در ادامه، کارآگاهان با شناسايي محلهاي سکونت محسن و زهره در منطقه مرتضي گرد به تحقيق از اعضاي خانواده اين دو نفر پرداخته اما آنها مدعي شدند که هيچ ارتباط و يا اطلاعي از محسن و زهره ندارد.
اقدامات پليسي جهت شناسايي و دستگيري متهمين در دستور کار پايگاه نهم پليس آگاهي قرار داشت تا نهايتا مخفيگاه آنها در منطقه شهرري شناسايي و پس از اطمينان از حضور اين زن و شوهر، هر دو نفر آنها را دستگير، به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل کردند که هر دو متهم صراحتا به کلاهبرداري از مالباختگان اعتراف کردند.
سرهنگ کارآگاه حسـين زارع، رئيس پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: «دو متهم پرونده در قالب خريد سهام سرمايه گذاري در بيمارستان جم تهران اقدام به دريافت چند ميليارد تومان از مالباختگان کردهاند».
سرهنگ حسين زارع با اشاره به مدت يک ساله فعاليت متقلبانه متهمين عنوان داشت: «در طول بيش از يک سال متهمين پس از دريافت وجوه نقد چند ده ميليون توماني از مالباختگان، با انجام مانورهاي متقلبانه قسمتي از اصل پول مالباختگان را در قالب پرداخت سود سرمايهگذاري به آنها بازپس ميدادند تا به اين شيوه و شگرد اقدام به فريب ساير افراد کرده و از سوي ديگر نيز مانع از طرح شکايت توسط شکات پرونده شوند». رئيس پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ در پايان اين خبر گفت: «متهمين با بدست آوردن بيش از دو ميليارد تومان، در اواخر سال گذشته متواري شدند که خوشبختانه با انجام اقدامات گسترده پليسي، دستگير و صراحتا به اقدامات کلاهبرداري خود اعتراف کردند؛ لذا از کليه شکات و مالباختگاني که بدين شيوه و شگرد و تحت عنوان واگذاري سهام بيمارستان جم تهران مورد کلاهبرداري قرار گرفتهاند دعوت ميشود تا جهت پيگيري شکايت خود به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در شهرري – خيابان آستانه مراجعه کنند».
∎
نظر شما