شناسهٔ خبر: 62067371 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اسلامی:

تقاضا برای رادیودارو‌های تولید ایران زیاد است

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: به لحاظ کیفیت و دقت رادیودارو‌های تولید ما بسیار بالاست به همین دلیل تقاضا برای این اقلام زیاد است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری، با اشاره به آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای در افزایش رادیودارو‌های گالیوم و لوتیشیوم، اظهار داشت: برای ما بسیار مهم است که نیاز جامعه به رادیودارو‌ها را پاسخ دهیم.

وی با بیان اینکه به لحاظ کیفیت و دقت تقاضا برای رادیو دارو‌های ما زیاد است، افزود: هرجایی که شبکه پروازی باشد و بتوانیم راحت نقل و انتقال مواد رادیو دارو‌های وجود داشته باشد را می‌پذیریم.

اسلامی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما نیروی انسانی است. کار کردن در سازمان انرژی اتمی متفاوت با سایر سازمان‌ها است. در فرایند جذب گام‌های بزرگی را برداشته‌ایم. دبیرستان‌های انرژی اتمی توانستند به عنوان نخبه پرور شناخته شوند؛ بنابراین مدارس خود را از ۷ مدرسه به بیش از ۲۰ مدرسه توسعه داده‌ایم.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در راستای جذب و آموزش نیروی انسانی برنامه‌های خوبی را اجرایی کردیم و یک گام فوری که امسال برداشته شد از ۱۰ دانشگاه از ۱۰ رشته در دفترچه کنکور بورسیه برای سازمان انرژی اتمی خواهیم گرفت.

وی افزود: همچنین از طریق فراخوان از سوی بنیاد ملی نخبگان توانستیم در دو ماه گذشته آموزش‌های مقدماتی را برای دسته اول جذب نخبگان برای به کارگیری در سازمان انرژی اتمی داشته باشیم.

اسلامی افزود: با توجه به گستردگی کاری که در سازمان انرژی اتمی داریم تا هفت سال آینده حداقل سه برابر ظرفیت نیروی انسانی سازمان افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به کاربرد فناوری هسته‌ای در زندگی مردم بنا بر فرمایشات رهبری در دیدار با دانشمندان، گفت: ما یک جاماندگی در رابطه با این موضوع داریم.

وی گفت: یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری هم روی آن تاکید داشتند آثار فناوری در زندگی مردم است. یکی از این کار‌ها برای اثرگذاری بحث پرتودهی است. این پرتودهی باقی مانده آفات و سموم را از بین می‌برد و باعث ماندگاری محصولات می‌شود. پرتودهی یک اصلی است که باید به فوریت اجرا می‌شد.

اسلامی افزود: در یک سال گذشته کار طراحی و ساخت سامانه مولد پرتویی را انجام دادیم. همکاری با یک شبکه دانش بنیان را آغاز کردیم. تعدادی از پروژه‌ها شروع شده است. باید در طی یک سال آینده حداقل پنج مرکز را فعال کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: در حوزه کشاورزی با این اقدام ما سه اتفاق مهم می‌افتد یک سموم دفع می‌شود، دوم ضایعات از بین می‌برد و سوم، بحث صادرات است. ما امیدواریم تا پنج سال آینده بتوانیم این بحث را گسترش دهیم. این کار مهم‌ترین کار برای تاثیرگذاری در زندگی مردم است.

وی ادامه داد: نکته بعدی بحث صنعت است. سازمان انرژی اتمی بسیاری از صنایع را تولید کرده و خلق محصول جدید کرده است. امروز ۱۵۰ صنعت و مجتمع صنعتی از تجهیزات سازمان استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در مورد توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای، افزود: در سند ۲۰ ساله طبق فرمایشات رهبری، به ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز داریم. در حال حاضر انتخاب مکان‌ها برای احداث نیروگاه‌ها تمام شده و رو به نهایی شدن است.

وی تصریح کرد: نیروگاه ۲و۳ بوشهر در همه جبهه‌ها فعالیتش آغاز شده است. ساخت داخلی تجهیزات این نیروگاه‌ها، در برنامه قرار گرفته و قرارداد‌های آن منعقد شده و تعدادی از قرارداد‌های دیگر ابلاغ شده و اجرای آن شروع شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان با اشاره به تولید ۱۵۰ دستاورد در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: ۱۵۰ نوع دستاورد دانشی و فناورانه و صنعتی اتفاقی نبود بلکه به جریانی تبدیل شده است. امسال هم روند رو به رشد برقرار است.

نظر شما