به گزارش راهبرد معاصر؛ از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، طبق گزارش انجمن جهانی فولاد، ایران طی ۷ماهه نخست سال جاری میلادی، در مجموع ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی ۴.۱ درصد افزایش یافته است.
تولید فولاد خام ایران در ژوئیه سال جاری میلادی (هفتمین ماه سال میلادی) نیز با افت ۱.۵ درصدی نسبت به ژوئیه ۲۰۲۲ میلادی به ۲ میلیون تن رسید.
همچنین ۶۳ کشور فولادساز جهان از ابتدای ژانویه تا پایان ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی، یک میلیارد و ۱۰۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۰.۱ درصدی را نشان میدهد.
فولادسازان جهان طی ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی ۱۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که این میزان حاکی از رشد ۶.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
چین از ابتدای ژانویه تا پایان ژوئیه ۲۰۲۳ میلادی، با تولید ۶۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن (رشد ۲.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی) بیشترین میزان تولید فولاد خام جهان را به خود اختصاص داد.
پس از آن، هند با تولید ۷۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد خام (رشد ۹ درصدی)، ژاپن با تولید ۵۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن (افت ۳.۹ درصدی)، آمریکا با تولید ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن (کاهش۲.۳ درصدی) و روسیه با تولید ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن (افزایش۲.۸ درصدی) طی ۷ماهه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی در رتبههای دوم تا پنجم ایستادند.
کره جنوبی نیز با تولید ۳۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد خام (افت۱.۸درصدی)، آلمان با تولید ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن (افت۴.۶درصدی)، ترکیه با تولید ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن (افت۱۳.۵درصدی)، برزیل با تولید ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تن (کاهش ۸.۶ درصدی) و ایران با تولید ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن (رشد۴.۱ درصدی) در رتبههای ششم تا دهم جهان جای گرفتند./ایرنا
∎