شناسهٔ خبر: 61897523 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

احکام رتبه‌بندی افرادی که اعتراضشان وارد بود، به‌زودی و به تدریج ابلاغ می‌شود

 وزیر آموزش و پرورش گفت: صدور احکام رتبه‌بندی افرادی که اعتراضشان وارد بوده به زودی و به تدریج انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی، صبح امروز در کارگروه‌های سی‌وهفتمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای جنایت تروریستی شاهچراغ گفت: باید اولین سازمانی که از آن جوان که با دست خالی یک تروریست را گرفته است، تقدیر کند آموزش و پرورش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور باید مدارس تحول‌آفرین را شناسایی کنند، اظهار کرد: مدیران باید مرحله به مرحله مدارس تحول را شناسایی و رصد کنند.

عضو کابینه دولت سیزدهم با بیان اینکه مدارس تحولی خاص مدارس دولتی است، تصریح کرد: غیر از مدارس دولتی بقیه مدارس هم باید در مسیر تحول قرار بگیرند. مدارس تحول که شناسایی شدند باید به صورت شبکه در سراسر کشوربرای یک هدف و آن هم «یادگیری از یکدیگر» به هم وصل شوند.

وی بر معرفی فعالیت‌های سرآمد، کارها و معلمان نمونه تاکید کرد و گفت: باید سامانه‌ای باشد که این‌ فعالیت ها و افراد معرفی شوند و بقیه هم به آن مراجعه کنند.

آموزش مستمر هم از دیگر موضوعاتی بود که وزیر آموزش و پرورش خطاب به مدیران سراسر کشور تاکید کرد و گفت: هر کار بزرگی که بخواهیم انجام دهیم باید به آموزش آن توجه کنیم و آموزش را سرلوحه کار قرار دهیم. دوره‌های آموزشی باید به صورت دقیق معرفی شوند. ما تحول صفر یا صدی نداریم، بلکه تحول امری تدریجی است.

صحرایی به رتبه‌بندی معلمان هم اشاره و اضافه کرد: اعتراضات رتبه‌بندی بررسی‌شده و فرایند صدور احکام رتبه‌بندی افرادی که اعتراضشان وارد بوده، به‌زودی و به تدریج ابلاغ خواهد شد.

صحرایی در ادامه به موضوع آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان هم اشاره کرد و گفت: باید دو سال بعد از اتمام رتبه‌بندی، آیین‌نامه این موضوع بازبینی شود و به تصویب هیئت وزیران برسد. پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و شورای عالی آموزش و پرورش باید آیین‌نامه رتبه بندی را بنویسند و همه باید به آن‌ها کمک کنند.