شناسهٔ خبر: 6185244 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین

تیمی از آژانس به ریاست معاون آمانو امشب به تهران می‌آید

یک مقام آگاه از سفر امشب تریو واریو رانتا» معاون مدیرکل آژانس بین المللی در امور پادمان‌ها به تهران در رأس هیاتی و در راستای حل موضوع پی ام دی خبر داد.

صاحب‌خبر -

یک مقام آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، از سفر هیأتی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست تریو واریو رانتا معاون مدیرکل آژانس بین المللی در امور پادمان‌ها به تهران در امشب خبر داد و این سفر را در راستای گفت‌وگو پیرامون موضوع پی‌.ام‌.دی و همکاری‌های ایران و آژانس برشمرد.

یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز پنجشنبه ١١ تیر ماه در سفری به تهران با حسن روحانی رئیس جمهور و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مقامات ایران و همچنین آمانو این سفر را موفق برشمردند.

آمانو نیز دیروز شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: با همکاری ایران فکر می‌کنم، بتوانیم تا پایان امسال گزارشی را درباره ارزیابی راستی آزمایی موضوعات مربوط به پی‌.ام‌.دی را صادر کنیم.

دعوت ایران از آمانو برای سفر به تهران در راستای همکاری سازنده جمهوری اسلامی ایران با آژانس انجام شد.
انتهای پیام/