شناسهٔ خبر: 615373 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

روز جهانی قدس؛ جهان علیه صهیونیست‌ها-34

«المنار» تظاهرات روز جهانی قدس ایران را «میلیونی» خواند

تلویزیون «المنار» تظاهرات روز جهانی قدس در تهران و شهرهای بزرگ جمهوری اسلامی ایران را «میلیونی» توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری تلویزیون «المنار» تظاهرات امروز تهران و شهرهای بزرگ ایران اسلامی را «میلیونی» توصیف کرد و افزود: مردم جمهوری اسلامی ایران با برگزاری  تظاهرات میلیونی روز جهانی قدس را گرامی داشته و با مردم و مقاومت غزه اعلام همبستگی کردند. امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس اعلام کرده بود.

بر اساس این گزارش خیابان‌های جمهوری اسلامی ایران امروز مملو از مردمی بود که در راهپیمایی‌های میلیونی شرکت کرده‌اند. تظاهرات کنندگان ایرانی ضمن اعلام همبستگی با ملت مسلمان فلسطین بر حمایت خود از آزادی قدس شریف از پلیدی‌های رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

این گزارش حاکی است که شماری از شهرهای عراقی نیز شاهد تظاهرات گسترده در همبستگی با ملت فلسطین بود. تظاهرات کنندگان عراقی روز جهانی قدس را گرامی داشته و حملات دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه را محکوم کردند.

تظاهرات کنندگان عراقی با برافراشتن پرچم فلسطین، شعارهایی در حمایت از آرمان فلسطین و انتقاد از سکوت مجامع بین‌المللی در قبال جنایت‌هایی که علیه غزه روا داشته می‌شود، سر دادند.

انتهای پیام/