شناسهٔ خبر: 61449290 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اعضای کمیسیون انرژی مجلس از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای بازدید کردند

اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از خدمات و دستاورد‌های دانشمندان و تلاشگران صنعت هسته‌ای کشور بازدید و تقدیر کردند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور از خدمات و دستاورد‌های دانشمندان و تلاشگران این صنعت تقدیر و تشکر کردند.

نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس یازدهم از غرفه‌های توسعه کاربرد پرتو‌ها در زندگی، توسعه کاربرد‌های فناوری پلاسما، مرکز یون درمانی ایران، تجهیزات ابزار دقیق هسته‌ای و چشمه‌های صنعتی، تولید و توسعه رادیودارو‌ها و کیت‌های رادیودارویی، مرکز تولید و توسعه رادیودارو‌های ایران، زیست فناوری ایزوتوپی، کیت‌های ایزوتوپی تشخیصی، بومی‌سازی ساخت نیروگاه‌های اتمی، بومی‌سازی برداشت داده‌های ژئوفیزیک هوابرد و اقتصاد معدن بازدید کردند و در جریان اقدامات انجام شده در صنعت هسته‌ای قرار گرفتند.

فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره نشست با رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: جلسه امروز بسیار خوب بود و اعضای کمیسیون انرژی مجلس بازدید‌هایی از راکتور تحقیقاتی تهران و نیز نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای داشتند که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

وی درباره بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای افزود: مدیران ارشد صنعت هسته‌ای کشور در جریان این بازدید‌ها به شرح دستاورد‌های صنعت هسته‌ای در شش بخش و چگونگی دستیابی به آن‌ها پرداختند.

حسنوند در مورد چگونگی حمایت مجلس از صنعت هسته‌ای توضیح داد: صنعت هسته‌ای یکی از نقاط قدرت کشور محسوب می‌شود، زیرا فناوری هسته‌ای در حوزه‌های کشاورزی، پزشکی، انرژی، داروسازی و ... که به زندگی روزمره مردم مرتبط است، می‌تواند نقش آفرینی کرده و نیز موجبات درآمدزایی را فراهم سازد و همچنین قدرت کشور را ارتقا بخشد.

وی تاکید کرد: مجلس نیز با توجه به این موارد، خود را موظف می‌داند در حوزه‌های تقنینی، نظارتی و تامین منابع مالی، به سازمان انرژی اتمی ایران کمک کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز یکی از مباحثی که مطرح شد، طرح جامع صنعت هسته‌ای کشور بود که در کمیسیون انرژی مصوب شده و اکنون در نوبت طرح در صحن علنی است؛ این طرح در اصل به عنوان قانون احکام دائمی است و این قانون پس از ۴۰ سال می‌تواند یک هویت جدید و پشتوانه در حوزه تقنینی و اجرایی را برای سازمان انرژی اتمی ایران به مرحله اجرا درآورد؛ بر اساس این قانون، یک چشم‌انداز در حوزه تولید انرژی، تامین منابع مالی و تنوع آن مد نظر قرار داده شده است.

وی ادامه داد: همچنین پشتوانه‌هایی در عرصه بین‌المللی پیش‌بینی شده و در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی سعی کرده‌ایم تا در برنامه هفتم توسعه بتوانیم تعدادی از نیاز‌های سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه تقنینی، مالی و دیگر موارد را برطرف کنیم و انشاالله این مسیر راهگشا باشد.

حسنوند تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به آن تاکید داشتند، این بود که دستاورد‌های سازمان انرژی اتمی ایران در زندگی روزمره مردم باید به‌طور جدی تبیین شود تا مردم بدانند اگر کشور هزینه‌ای برای این موضوع می‌پردازد، تا چه اندازه برای ما ارزشمند بوده است و تا چه حدی می‌تواند در زندگی فعلی و آینده مردم کشور موثر باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: ظرفیت کمیسیون انرژی در عرصه بین‌المللی و دیپلماسی کمک کننده است و می‌تواند مانع از سیاه‌نمایی علیه کشور شده و نسبت به روشنگری اذهان جهانی نیز می‌تواند در خدمت صنعت هسته‌ای و سازمان انرژی اتمی ایران باشد.

انتهای پیام/

نظر شما