صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/04/12
00:12:20.19
اگر وزیر امور خارجه روسیه تصمیم بگیرد که به وین بازگردد نشان می دهد که روند مذاکرات هسته ای مثبت است.
احمد الحاج علی خبرنگار اعزامی شبکه تلویزیونی المنار به وین با اعلام این مطلب گفت همگان در وین منتظر بازگشت یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از تهران به وین هستند. همگان منتظرند نتایج سفر آمانو به تهران به روند مثبت برای دستیابی به راهکار کمک کند. تقریبا همه طرفها در اینجا قصد دارند تا زمان مهلت تعیین شده یعنی هفتم این ماه میلادی توافق حاصل شود.
خبرنگار گفت دیدارها در وین ادامه دارد اما وزیران خارجه کشورهای طرف مذاکرات وین را ترک کرده اند. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز یا فردا به وین باز نخواهد گشت.
خبرنگار تصریح کرد هنوز مشخص نیست که لاوروف به وین بازخواهد گشت یا خیر اما اگر مشخص شود که لاوروف تصمیم گرفته است به وین بازگردد نشان می دهد که روند مذاکرات در مسیر مثبت به پیش می رود.
00:14:10.20
∎