شناسهٔ خبر: 6125251 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

زمان هفتمین روز دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد تغییر نمی‌کند

گروه اجتماعی: معاون قرآن و عترت اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: زمان هفتمین روز نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد که با روز جمعه مصادف شده است، تغییر نمی‌کند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در گفت‌وگو خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، عنوان کرد: زمان هفتمین روز از دهمین نمایشگاه قرآن و عترت که مصادف شده با روز جمعه تغییر نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام کاظمی‌نسب ادامه داد: بر همین اساس برنامه هفتمین روز از دهمین نمایشگاه قرآن و عترت از ساعت 18 آغاز و ساعت 24 مثل روزهای گذشته به کار خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: دهمین نمایشگاه قران و عترت مشهد از ششم تیرماه در نمایشگاه بین‌المللی مشهد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کار خود را آغاز کرده است که همه روزه تا 15 تیرماه از ساعت 18 تا ساعت 24 پذیرای زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) است.

معاون قرآن و عترت اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: امسال  700 غرفه در 27 بخش در دهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد حضور یافتند که این تعداد غرفه با توجه به بودجه‌ای که به نمایشگاه تعلق گرفته، قابل توجه است.