به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمد مصدق ظهر شنبه در جلسه تودیع و معارفه رئیس دادگستری استان کرمانشاه که با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، ائمه جمعه اهل سنت، فرماندهان نظامی و مدیران و مسئولان استانی در سالن کنفرانس برق منطقهای کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری مسئله اعتقادات دینی بهمراتب بیشتر مورد توجه مردم بوده و حتی به نسبت به زمان پیامبر این عقاید ریشه محکمتری دارد.
وی با بیان اینکه تحقق اهداف و ارزشهای دینی ریشه در اعتقادات قلبی مردم دارد، افزود: تا زمانی که این اعتقادات و ارزشها بین مردم نه در ابعاد سطحی بلکه به طور عمیق ریشه پیدا نکند تحقق آنچه که پیامبر (ص) گفته و بر ما توصیه شده ممکن نخواهد بود که امروز میتوان شاهد ریشهای بودن اعتقادات در بین مردم را از تعلق به ولادت و اعیادی مانند غدیر مشاهده کرد.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: برگزاری جشن عید غدیر و حرکات مردمی در این روزها نشان از اعتقاد بالای مردم بوده که باعث یاس دشمن شده است.
مصدق با اشاره به اهداف قوه قضائیه، خاطر نشان کرد: در این دستگاه هدف اصلی مردم و عمل به توصیههای مقام معظم رهبری است تا برای احقاق حق و عدالت قدم برداشت و این امر با ارائه آمار ممکن نیست بلکه باید مردم جامعه اجرای عدالت را احساس کرده باشند و زمانی قوه قضائیه موفق خواهد بود که احساس رضایت در بین مردم ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه گام برداشتن قوه قضائیه به سمت اجرای عدالت به معنای اجرای امنیت در جامعه خواهد، بیان کرد: در ۲ سال گذشته قوه قضائیه برنامه محور حرکت کرده و برنامههای مدون سالیانه آن بر اساس اسناد بالا دستی مانند بیانیه گام دوم، سند تحول قضائی، ابلاغیههای مقام معظم رهبری و برنامه هفتم بوده است.
معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر اهمیت اجرای بیانیه گام دوم انقلاب از مقام معظم رهبری، گفت: تمامی دستگاهها در حوزه خود مکلف به اجرای این بیانیه به عنوان یک سند بالا دستی در قالب طرح و برنامه خواهند بود و نباید آن را مورد غفلت قرار داد بلکه بر اساس آن حرکت کرد.
مصدق اظهار کرد: بیانیه گام دوم سندی است که نیازمند برنامه منسجم عملیاتی و اجرایی بوده و دولت و سایر قوا باید پاسخ دهد که پس از گذشت سالها برای اجرای این بیانیه تاکنون در حوزه خود چه اقداماتی داشتهاند.
وی با بیان اینکه سال گذشته سالی مهم، پر تنش و تأثیرگذار در قوه قضائیه بود، یادآور شد: نوع چالشهایی که طی یکسال گذشته با آن مواجه بودیم در طول عمر این انقلاب اسلامی به ویژه در حوزه امنیتی و اجتماعی بی سابقه بود که با مدیریت قوه قضائیه، تدابیر به جای مقام معظم رهبری، تلاش سربازان گمنام و نیروهای نظامی از تهدید به فرصت تبدیل شد.
معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: دشمن برای اتفاقات یکسال گذشته در ایران به طور جدی برنامه داشت که دستگاه قضائی با رویکردی متانت محور توأم با عقلانیت و قاطعیت عمل کرد و دشمن در برخورد با این سه محور ناکام و مأیوس ماند.
مصدق به رویکرد پدرانه مقام معظم رهبری در برخورد با افراد تحت تعقیب در اوضاع اخیر جامعه اشاره کرد و افزود: ۹۰ هزار نفر از این افراد پیرو رفتار پدرانه مقام معظم رهبری شامل عفو رهبری شدند و این عفو دقیقاً زمانی رقم خود که اغتشاشات جمع شده بود و نظام در اوج قدرت قرار داشت.
وی تاکید کرد: رویکرد پدرانه و بخشش ایشان نسبت به افرادی که به دلیل نا آگاهی و درگیر شدن احساسات سطحی با رسانههای دشمن صورت گرفت بازخورد مثبتی در جامعه و از سوی خانوادههای آنها را به همراه داشت و بازهم در این حرکت شاهد یاس و سرخوردگی دشمن بودیم چرا که جوانان و نوجوانانی که مورد سو استفاده دشمن قرار گرفته بودند مجدد به آغوش خانواده و جامعه بازگشتند.
حفظ ارزشهای اسلامی خط قرمز است
معاون اول قوه قضائیه مطرح کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید به توجه داشت که هرکس در هر جایی و با هر تریبونی اگر بخواهد باعث اختلال و از هم پاشیدگی وحدت مردم ایران شود مورد بخشش نبوده و مورد برخورد و مقابله قرار میگیرد.
مصدق همچنین با مسئله مهم حجاب در جامعه تاکید کرد و گفت: با استناد به بیانات رهبری حجاب یک واجب سیاسی، شرعی و فقهی است اما تعدادی قصد سو استفاده از این مسئله در جهت صف آرایی و ایجاد فضای ۲ قطبی در بین مردم جامعه را دارند اما باید آگاه بود نسبت به آن از طریق کارهای فرهنگی به فرزندانمان آگاهی داد.
وی افزود: افرادی که با کمک به دشمن قصد مختل کردن فضای جامعه در مسئله حجاب را دارند باید بدانند که ارزشهای نظام و اسلام خط قرمزی است که قوه قضائیه با آن برخورد خواهد کرد.
معاون اول قوه قضائیه به حفظ اقتدار پلیس و جایگاه آن مسئلهای مهم است، بیان کرد: اقتدار پلیس نباید در هیچ کجا و هیچ زمانی از بین برود و در همین جهت قوه قضائیه به طور صد درصدی از آن حمایت میکند.
مصدق با اشاره به اینکه بسیاری از افراد که به طور ناخودآگاه در جریان سازی دشمن قرار میگیرد باید با گفتگو توجیه شوند، بیان کرد: ماه محرم که پیش روی ما قرار گرفته فرصت مناسبی برای ایجاد فضای گفتگوی مسالمت آمیز در راستای توجیه کردن این افراد بوده.
وی در پایان به رویه جدید در امر اهدا مسئولیتها اشاره و خاطر نشان کرد: در تصمیمات و نظام جدید بنابراین شده که حکم مسئولیتها برای مدت سه ماه صادر شود، اگرچه این حکم قابل تمدید است اما به منظور ایجاد تحول در مدیریتها روند مناسبی است.
انتهای پیام/