شناسهٔ خبر: 61007921 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

دانشگاه آزاد اسلامی پشتیبان شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت

مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد که این دانشگاه پشتیبان شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه جمع‌بندی نهایی برنامه‌های گام دوم رویداد ملی تخصصی عصر امید عسلویه با حضور لاله ملک‌نیا مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، مدیران شرکت‌های فناور، اعضای هیئت علمی و مدیران واحدهای دانشگاهی برگزار شد.

لاله ملک‌نیا مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با مثبت ارزیابی کردن برنامه‌های اجراشده و تأکید بر اینکه باید نگاه جزیره‌ای در دانشگاه حذف شود، گفت: تمام قسمت‌های دانشگاه اعم از ارتباط با صنعت، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، شرکت‌های فناور تابعه و ... در یک راستا و همسو هستند و هر تلاشی صورت می‌گیرد برای کل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.

ملک‌نیا با تأکید بر اینکه شرکت‌های تابعه دانشگاه آزاد اسلامی برای اجرای پروژه‌ها باید از درگاه واحدهای استانی به صنعت ورود کنند، توضیح داد: این امر سبب می‌شود تا شرکت‌های فناور از برند و اعتبار دانشگاه در انعقاد قراردادهای خود بهره‌مند شوند و دیگر اینکه دانشگاه ضمن ارائه تضامین لازم به شرکت‌های طرف قرارداد، در صورت نیاز از شرکت‌های فناور حمایت مالی و پشتیبانی اجرایی داشته باشد. همچنین در خصوص تسهیلات مالیاتی و بیمه‌ای نیز یاری‌گر خواهیم بود.

مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در بیان اینکه قراردادهایی که در مجموعه عسلویه منعقد می‌شود باید بین واحد معرفی کننده، دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و شرکت هدف باشد، متذکر شد: استان بوشهر حلقه میانی و پشتیبان پروژه‌هاست که اگر خدایی ناکرده مشکلی در روند اجرای پروژه ایجاد شود، به عنوان مسئول پیگیری، رابط سازمان با شرکت خواهد بود.

وی خطاب به شرکت‌های تابعه دانشگاه، عنوان کرد: شرکت‌های تابعه دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور هرگونه مشکل یا موانعی برای ورود به صنعت و انعقاد قرارداد دارند به صورت مکتوب اعلام کنند تا با پیگیری، موانع را رفع کنیم. 

سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز در این نشست با قدردانی از اهتمام تک تک واحدهای دانشگاهی کشور و شرکت‌های فناور با بیان اینکه شرایط در برگزاری رویداد ملی تخصصی عصر امید عسلویه، شرایط خاصی بود، توضیح داد: برگزاری رویداد، همزمان با سفر رئیس جمهور به استان بوشهر بود که این موضوع، شرایط را برای برخی از زیرساخت‌ها دشوار کرد، ضمن اینکه به دلیل اولین بودن این رویداد تخصصی در پلتفرم عصر امید، مشکلاتی در حوزه پشتیبانی، نرم‌افزاری و سخت افزاری وجود داشت که با مدیریت صحیح رفع شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه حضور دانشگاه در تمامی حوزه‌ها عملیاتی است و قطعا نمایشی نخواهد بود، اظهار کرد: تا پیش از این صنعت برداشت صحیحی از فعالیت صنعتی دانشگاه نداشت؛ اما رویداد ملی عصر امید و سپس عصر امید تخصصی، نگاه صنایع را نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی تغییر داد که در تلاش هستیم با تعاملات بیشتر و برگزاری دوره‌های مختلف، این روند ادامه دار باشد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با پیگیری و تعامل با صنعت نفت طی سنوات آتی بیش از ۲۰ درصد پروژه‌ها در عسلویه توسط نخبگان دانشگاه آزاد مدیریت و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان اجرایی و پشتیبانی شود.

انتهای پیام /

نظر شما