به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ اجرای طرح پیشسرد گوشت قرمز، قیمت این کالا را حدود ۱۰۰۰ تومان افزایش داده است به طوری که در این طرح، وقتی گوشت در مرحله پیشسرد قرار میگیرد، وزن آن حدود نیم کیلوگرم کاهش پیدا میکند که این امر باعث تحمیل هزینههایی و افزایش قیمت گوشت گوسفندی می شود.
نرخ هرکیلوگرم شقه گوسفندی؛ ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان
پیش از اجرای این طرح قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازهدار ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و تحویل به مشتری بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان بوده است، اما درحال حاضر نرخ این کالا برای مصرفکنندگان نیز ۱۰۰۰ تومان گرانتر شده به طوری که قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازهدار ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.
به گزارش ایسکانیوز، اظهارات رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی مبنی بر افزایش 1000 تومانی قیمت گوشت در راستای اجرای طرح پیش سرد در حالیاست که پیش از این مسئولان سازمان دامپزشکی و معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی اعلام کرده بودند که اجرای طرح پیش سرد منجر به گرانی گوشت در بازار نمیشود به طوری که استفاده از روش پیش سرد فقط برای حفظ بهداشت و سلامت گوشت قرمز است و تأثیری در قیمت تمام شده آن ندارد و این مورد نباید بهانهای برای افزایش نرخها باشد.
آخرین قیمت گوشت گوسفندی در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در جدول زیرآمده است:
نام محصول | قیمت مصوب هرکیلوگرم درمیادین |
خورشتی بی استخوان | 34 هزار و 200 تومان |
راسته با استخوان | 26هزار و 900 تومان |
راسته بی استخوان | 41 هزار و 700 تومان |
ران پاک کرده با استخوان | 32 هزار و 700 تومان |
سردست (با گردن، سرسینه و جناق 7 دنده) |
28هزار و 200 تومان |
قلوه گاه با استخوان | 17 هزار تومان |
قلوه گاه بی استخوان | 18 هزار و 500 تومان |
گردن | 25 هزار و 400 تومان |
ماهیچه | 34 هزار و 600 تومان |
ماهیچه پلویی | 31 هزار تومان |
∎