به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس، کاظم غریبآبادی، با اشاره به هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: همانگونه مقام معظم رهبری فرمودند از 7 تا 12 تیر شاهد جنایات مختلف رژیم آمریکا علیه ملت مظلوم ایران هستیم.
وی ادامه داد: نباید غافل از این باشیم که جنایات آمریکا در ششم تیرماه و زمانی که عناصر وابسته به گروهک منافقین بمبی را در ضبط صوت مقابل مقام معظم رهبری قرار دادند آغاز شد و این اولین جنایت آمریکا در تیر ماه است.
غریب آبادی با بیان اینکه اعتقاد ما این است که گروهک های تروریستی توسط آمریکا ایجاد شدند گفت: برای این اعتقاد سند نیز وجود دارد که مسئولیت هرگونه عملیات تروریستی متوجه آمریکا است.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به حادثه هفتم تیر ماه گفت: این حادثه منجر به شهادت شهید بهشتی و 72 تن از خادمان ایران توسط گروهک های تروریستی که حامی آنها آمریکا بود انجام شد همچنین بمباران شیمیایی سردشت نیز بیش از 110 نفر از مردم مظلوم و هموطنان کرد غیور شهید شدند.
وی گفت : سلاح های شیمایی را آمریکا در اختیار صدام قرار داد و بیش از 16 کشور عمدتا غربی و آمریکا رژیم عراق را به سلاح شیمیایی مسلح کردند.
غریب آبادی با اشاره به شهادت رئیس وقت زندان اوین گفت: در هشتم تیرماه این اتفاق رخ داد و در یازده تیرماه سال 61 نیز شاهد ترور شهید صدوقی هستیم و اوج کینه توزی رژیم آمریکا علیه مردم ایران در تیر ماه خود را با حادثه سرنگونی هواپیمای مسافربری نشان داد که تمام 290 نفر مسافر آن با شهادت رسیدند.
دبیر ستاد حقوق بشر اظهار کرد: آمریکا نشان داد نه تنها برخی از حوادث تروریستی مقابل مردم ایران است بلکه خود نیز بصورت مستقیم وارد میدان شد و به فرمانده ناوی که هواپیمای ایران را زد مدال شجاعت دادند.
وی گفت: جنایات آمریکا در ایران منحصر به موارد گفته شده نیست بلکه این تنها چند واقعه جنایتکارانه در تیر ماه و در فاصله چند ساله است آمریکا جنایات عظیم تر دیگری را نیز انجام داده است و حمایت از رژیم صدام و شهادت بیش از 13 هزار نفر به دلیل استفاده از مواد شیمایی از جمله این موارد است.
غریب آبادی با بیان اینکه آمریکا شدیدترین تحریم ها را علیه ایران وضع کرده است تصریح کرد: وضع قوانین و تحریم ها علیه ایران از جمله دیگر جنایات بشریت علیه ایران است و باید به تحریم ها به مانند یک سلاح جنگی نگاه کرد از طریق تحریم ها نه تنها جان مردم بیگناه گرفته میشود بلکه در حوزه های مختلف آسیب های جدی به آنها وارد میشود.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: آمریکا مرتکب جنایات بسیاری علیه مردم ایران شده است و همواره دم از حقوق بشر میزند و این تحریم های غیرقانونی جنایت است.
وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال تجزیه ایران بود گفت: قبل از آغاز تحمیلی گروهک های وابسته به آمریکا در بهشت امن کشورهای غربی و آمریکایی ساکن شدند گروهک منافقین 17 هزار ایرانی را به شهادت رساند به کشورهای غربی هشدار میدادیم که این منافقین به شما هم رحم نخواهند کرد زیرا خوی تروریستی خود را رها نکردهاند و شاهد بودیم که در فرانسه و آلبانی چه اتفاقی رخ داد زیرا این کشورها نیز متوجه خوی تروریستی این گروهک شدهاند و در 6 ماهه گذشته مکررا اعضای این سازمان تروریستی افتخار کردهاند که 17 هزار نفر را کشته اند.
غریب آبادی گفت: جمهوری اسلامی ایران کمک شایانی کرد تا منطقه از گروهک های تروریستی رها شوند اما رژیم آمریکا با ترور و به شهادت رساندند حاج قاسم سلیمانی و یاران وی این موضوع را جواب داد.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: بیش از 35 میلیون نفر توسط آمریکا کشته شدهاند که 27 میلیون آنها سرخ پوستان هستند و 4 میلیون و 500 هزار نفر را در جنگ ویتنام کشتند و در کوبا، مکزیک، عراق، افغانستان فقط مشغول کشتار و جنایت علیه بشریت بودند و تاریخ آمریکا مملو از اقدامات سیاه است.
وی ادامه داد: حمایت آمریکا علیه اسرائیل، نقض حقوق بشر علیه زنان، رنگین پوستان و زندانیان حاکی از نقض بشر است سالانه 4 هزار نفر در زندانهای آمریکا جان خود را از دست میدهند و آمریکا صلاحیت ندارد درباره حقوق بشر صحبت کند.
غریب آبادی با اشاره به برنامه های هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: ستاد برگزاری مراسم در تهران و مراکز استانها و شهرستانهای تابعه استانها تشکیل شده است و با سازمانها و نهادهای مربوطه جلساتی تشکیل شده است.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به برنامههای هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: دوشنبه 5 تیر مراسمی در مسجد ابوذر برگزار میشود، مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیرماه صبح چهارشنبه ساعت 9 و نیم صبح در چهارراه سرچشمه برگزار میشود، مراسم دعای عرفه در مزار شهیدان هفتم تیر ساعت 15 و مراسم دعای ندبه در همین مکان برگزار میشود، هماهنگی های لازم با وزارت آموزش و پرورش جهت انتشار جنایات آمریکا در کتب درستی صورت گرفته است همچنین در روز هشتم تیر ماه در زندان اوین و زندان کرج یاد و خاطره شهید کچوئی گرامی داشته میشود.
وی ادامه داد: در شهرستان سردشت مراسم ویژهای برای قربانیان و مصدومان سلاح های شیمیایی در روز هشتم تیرماه برگزار خواهد شد. امریکا بزرگترین دشمن بشر و حقوق بشر است. کمترین کشوری این همه جنایت علیه بشریت انجام داده بود. امیدواریم این روشنگری ها بسیار گسترده تر و فراتر از مرزهای ایران برود. مردم ایران با گوشت و پوست خود جنایات آمریکا را لمس کرده اند. این جنایات باید در سطح بین المللی مطرح شود.
غریب آبادی خاطرنشان کرد: امریکا باید پاسخگوی جنایاتی که انجام داده، باشد. بخاطر سیاست کاری برخی از کشورها این قبیل موارد مورد بررسی قرار میگیرد. ان شالله اقداماتی که چندین سال است در سطح مردمی، دستگاه های اجرایی و... در ایران آغاز شده، آثار مثبت خود را در سطح دنیا داشته باشد.
وی افزود: از ابتدای انقلاب ایران تحریم بود اما از ۱۲ سال گذشته وضع تحریم های شدید علیه ایران آغاز شد، ما ادبیات حقوقی راجع به تحریم های یک جانبه نداشتیم، شناخت کافی در این باره وجود نداشت. در اثر اقدامات تبینی که ما انجام داده ایم، اکنون ادبیان حقوقی خوبی در اینباره ایجاد شده است. از همین رو امیدواریم که اقدامات تبیینی اثرگذار است. این مقام قضائی بیان کرد: شعار امسال هفته حقوق بشر آمریکایی نیز همچون سال گذشته، ترور، تحریم و توحش است. این سه کلیدواژه را باید برای افکار عمومی تبیین کنیم. متاسفانه به دلیل سیاسی کاری برخی از سازمانهای بینالمللی و کشورها شاهد پاسخگویی آمریکا نیستیم.
وی در خصوص وضعیت منافقین گفت: گروهک تروریستی منافقین دست از خوی تروریستی خود برنداشته و کشورهای میزبان آنها مسئول هستند و باید پاسخگو باشند که این جانیان را در کشور خود میزبانی میکنند و بعضا حمایت مالی، اقتصادی و... میکنند.
غریبآبادی بیان کرد: ما انتظار داریم منافقین را از کشور خود اخراج کنند و به پیشگاه عدالت معرفی کنند. ما به اقدامات قضائی خود علیه این گروهک تروریستی ادامه خواهیم داد. هیچ تروریستی نباید امنیت داشته باشد. دنیا برای گروه های تروریستی نا امن بشود. این درخواست ما است و جز برنامه های ما نیز می باشد.
غریب آبادی در پاسخ به سوالی در خصوص افشای جنایات امریکا به دیگر زبان ها گفت: نهضت تبیین تنها برعهده یک کشور نیست و کشورهای دیگری نیز هستند و در سطح مجامع بینالمللی و در سازمانهای بینالمللی موضعگیری و ابتکاراتی را برگزار میکنند. مثلا در حوزه تحریمهای یکجانبه اولین اسمی که به ذهن خطور میکند، آمریکا است. پژوهشگران، حقوقدانان نیز باید در این حوزه ورود و جنایات آمریکاییان را تبیین کنند.
پایان پیام/