به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، همایش گرامیداشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید با حضور سردار سرتیپ پاسدار «امیرعلی حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا، مسئولان استانی و شهرستانی و اساتید دانشگاههای سراسر استان در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه مازندران برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار «امیرعلی حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: دلاورمردان خطه شمال، هم در هشت سال دفاع مقدس و هم در دفاع از حریم اهل بیت (ع) حماسهها آفریده و امتحان خود را به خوبی پس دادند.
سردار حاجیزاده با اشاره به اینکه شهید چمران برای همگان و بهویژه برای دانشجویان، دانشپژوهان و جوانان الگو و نمونه بود، اذعان داشت: شهید چمران میتوانست برای خود بهترین زندگی را در کشورهای دیگر و یا در آمریکا رقم بزند، اما خاک وطن را با تمام سختیها و مشقتهایش به راحتی در خاک بیگانگان ترجیح داد؛ او به آسایش و زندگی مرفه پشت پا زد و برای دفاع از خاک و ناموسش عازم جبههها شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهید چمران را یک درس و مکتب دانست و با بیان اینکه هدف اصلی او رسیدن به جبههها و جهاد و حرکتهای انقلابی بود و به مقصود خود رسید، تصریح کرد: یک امتیاز برجسته در شهید چمران در کنار ایمان او وجود داشت و آن، قوه دشمنشناسی این شهید بود که جبهه حق و باطل را تشخیص میداد و چون تشخیص میداد به زندگی در کشور بیگانه پشت پا زد.
سردار حاجیزاده، عدم دشمنشناسی صحیح را از مهمترین مشکلات کشور برشمرد و گفت: اگر ما خودی و غیرخودی را تشخیص ندهیم و دشمن را خوب نشناسیم در نتیجه با گل به خودیهایی که میزنیم بر بار مشکلات و معضلات ما افزوده میشود.
وی یادآور شد: حمایت از بیگانگان، برگشت روبه عقب است که ما را وارد چالشهای بدی میکند. امروز استعدادهای موجود در کشور بسیار فراوان است و این امنیت، اقتدار و امید، حاصل سالها تلاش مردمان و ظرفیتهای موجود در همین کشور است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه استانهای شمالی ما در هر زمینه که ورود کنند میتوانند تبدیل به برند شوند و این امر به همت مسئولان و بسیج مردم این منطقه بسته است، اظهار داشت: وجود تعداد زیاد سازمانهای نظارتی باعث بیشترشدن موانع در کارها شده و چارچوبها باید طوری طراحی شوند که جلوی انجام امور را نگیرند.
انتهای پیام/
∎