شناسهٔ خبر: 6080861 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

با هدف ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی صورت گرفت

نمایش ۳۰ اثر برگزیده طراحان مد و لباس در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد

خبرگزاری شبستان: دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خراسان رضوی با تاکید بر لزوم توجه به سلیقه‌های جوانان، گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، ۳۰ اثر برگزیده طراحان مد و لباس با رویکرد ایرانی-اسلامی در نمایشگاه قرآن مشهد به نمایش گذاشته شده است.

صاحب‌خبر -

صدیقه همامی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خراسان رضوی در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری شبستان خراسان رضوی در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: این کارگروه با هدف ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و هویت دادن به طراحان و موسسات تک منظوره و صنعتگران حوزه مد و لباس فعالیت خود را آغاز کرده است.

 

وی افزود: جهت حضور تخصصی و هدفمند در دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد، ۲۰۰ اثر از سوی طراحان مد و لباس ارائه شد که با داوری انجام گرفته توسط کارشناسان حوزه های مختلف همچون دانشگاه الزهرا، سازمان فنی و حرفه ای، آموزش و پرورش و صنف خیاطان، ۳۰ اثر برگزیده در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خراسان رضوی با بیان اینکه این طرح ها برای اولین بار با بهره گیری از الگوی ایرانی-اسلامی در نمایشگاه ارائه می شود، گفت: تلاش کرده ایم با تدابیر اندیشیده شده، زمینه ترغیب و جذب بانوان به حجاب اسلامی را در قالب این نمایشگاه فراهم آوریم.

 

همامی تصریح کرد: متاسفانه مقوله حجاب و عفاف با روندی رو به افول مواجه است که در این میان بسیاری از بانوان بدحجاب به صورت ناآگاهانه از این فریضه غافل شده اند.

 

وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم از طریق آگاهی بخشی و بهره گیری از پارامترهای جذاب، این قشر را به سوی خود جذب کنیم، بی شک می توانیم گام بزرگی در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف برداریم.

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خراسان رضوی با تاکید بر لزوم استفاده از الگوهای متنوع برای سلیقه های گوناگون جوانان، اظهار داشت: ما تنها زمانی موفق خواهیم شد که هنر و استعداد طراحان مد ولباس را در خدمت تولیدات ایرانی- اسلامی قرار دهیم.

 

همامی خاطرنشان کرد:  تمرکز تنها بر یک تز فکری نمی تواند پاسخگوی نیازهای جوانان امروزی باشد؛ لذا باید شرایط همسویی و همکاری طراحان لباس را بیش از پیش فراهم کنیم.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از طراحان مد و لباس علاقه وافری جهت حضور فعال در این حوزه را دارند، گفت: برای نیل به اهداف پیش بینی شده، تا کنون از راهنمایی و مشاوره بسیاری از صاحب نظران و اساتید حوزی و فرهنگی بهره برده ایم.

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس خراسان رضوی یادآور شد: همچنین برای اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف، زمینه دوخت رایگان چادر مشکی برای بانوان را نیز فراهم کرده ایم که مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته است.

 

پایان پیام/