شناسهٔ خبر: 60730734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه قزوین:

عدالت خواهی و فسادستیزی امام علی(ع) را در جامعه باید رواج دهیم

قزوین- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: باید به واقعه غدیر نگاه محتوایی داشته باشیم و بر این اساس عدالت خواهی و فسادستیزی امام علی(ع) را در جامعه رواج دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز چهارشنبه در دیدار اعضای ستاد بنیاد غدیر قزوین افزود: سه جا خدا گویا جشن خود را خیلی آشکار می‌کند، این سه جا وجه مشترک دارند، یکی آن جایی است که انسان را آفرید، یکی آن جایی که پیغمبر (ص) را مبعوث کرد و یکی آن جایی که امیرالمؤمنین (ع) را به دست پیغمبر (ص) و طبق مأموریتی که به پیامبر (ص) داده بود، به امامت نشاند.

وی اظهار کرد: خدا به دست پیغمبرانی مانند حضرت ابراهیم (ع) و حضرت اسماعیل (ع) خانه خودش را ساخت و سر پا نگه داشت، موقعی که خانه ساخته شد و سنگ و گل روی هم قرار گرفت، خدا به خودش تبریک نگفت اما وقتی پیغمبر (ص) مبعوث به رسالت شد آیاتی نازل شد، برای اینکه روح رسالت در خانه کعبه دمیده شد.

آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: اواخر سال پایانی عمر پیامبر (ص) در حجه‌الوداع، در شرایطی که همه مسائل دین اعم از نماز، روزه، زکات و حج تبیین شده بود، خدا برای همه این‌ها تبریک ویژه نگفت اما همین که رسول گرامی اسلام گفت «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»، خداوند اینجا تبریک گفت و فرمود "امروز آنان که کفر ورزیدهاند، از دین شما (واز اینکه بتوانند بر آن آسیب رسانند) ناامید گشتند".

وی تاکید کرد: خداوند در این آیه فرمود حالا کافران که منتظر پایان عمر پیامبر (ص) بودند تا به شیطنت بپردازند مأیوس شدند، چون روح ولایت در دین دمیده شد.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: بنابراین روح خدا در انسان دمیده شد، روح رسالت در کعبه دمیده شد و روح ولایت و امامت در دین دمیده شد، این سه پدیده مهم بسیار حائز اهمیت است، باید توجه داشته باشیم که در غدیر بعد ولایتی امیرالمؤمنین (ع) قابل تأمل است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: ما قائد و امام داریم، ولی هم پشتوانه امامت به حساب می‌آید، در غدیر خم وقتی رسول خدا (ص) می‌فرماید «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»، علی کفو فاطمه (س) است، یعنی فاطمه (س) هم در این انتصاب و حرکت همراه امیرالمؤمنین (ع) است.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: رسول گرامی اسلام (ص) شبکه امامت و ولایت را در غدیرخم پایه‌ریزی کردند، حضرت در غدیرخم ما را وادار کرد همه ما همیشه مبلغ و مروج شبکه امامت باشیم و بگوییم دین ما شبکه دارد، اگر ما روی این شبکه کار کرده بودیم انگلیسی‌ها این همه خسارت در طول سال‌ها به ملت ما و ملت‌های دیگر در کشورهای اسلامی وارد نمی‌کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: هنر ما باید این باشد که از فرصت غدیر استفاده کنیم و پیوندی بین غدیر و ثمره و میوه غدیر که انقلاب اسلامی است برقرار کنیم تا خیری برای افزایش عزت و اقتدار اسلام در جهان داشته باشیم.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: ما باید به غدیر نگاه محتوایی داشته باشیم، باید محصول فعالیت‌های ما این باشد که جملات امیرالمؤمنین (ع) در میان مردم رواج پیدا کند، باید محصول فعالیت‌های ما این باشد که روحیه مردم ما فسادستیزی امیرالمؤمنین (ع) شود و مردم اهل ذکر شوند.

امام جمعه قزوین یادآور شد: چرا این خطبه‌ها در زبان ما جاری نیست و خلأ آن در جامعه ما محسوس است؟ این‌ها کارهایی است که اگر بنیاد غدیر به این سمت و سو حرکت نکند، موفق نخواهد بود، حضرت می‌فرماید هیچ کسی گرسنه نخواهد ماند مگر اینکه کسی حقش را ضایع کرده باشد، این موارد باید در غدیر به مردم گفته شوند

وی اظهار کرد: باید این موارد را به مردم بگوییم، مردم این‌ها را لازم دارند، مردم عدالت‌خواهی امیرالمؤمنین (ع) نسبت به برادرش عقیل و موارد متعدد دیگر را باید بدانند، مردم باید غیرت امیرالمؤمنین (ع) را بدانند وقتی که زینت‌آلات از پای یک زن یهودی بیرون آورده شده بود و حضرت فرمود اگر کسی این داستان را بشنود و بمیرد نباید او را سرزنش کرد.

آیت الله عابدینی افزود: اکنون این بی‌حیایی‌هایی که دشمن دارد به آن‌ها دامن می‌زند، یا کسانی را که از طریق بی‌حیایی‌شان رسانه‌ای و بین‌المللی می‌کنند، حضرت این‌ها را فرموده که اگر کسی بشنود و بمیرد نباید سرزنش شود.

آیت‌الله عابدینی خاطرنشان کرد: باید بیاییم به محتوای نگاه، سبک زندگی، معنویت، عدالت‌خواهی، فسادستیزی و قرآن‌گرایی امیرالمؤمنین (ع) نگاه کنیم و این‌ها را در جامعه رواج دهیم، نهج‌البلاغه تفسیر قرآن است، در خطبه ۱۷۶ نهج‌البلاغه امیرالمؤمنین (ع) ویژه درباره قرآن سخن گفته است، باید به این‌ها توجه داشت.

وی تاکید کرد: طعام و غذا دادن در غدیر بسیار عالی است، فرمودید که آمار آن از ۳۰ به ۵۰۰ هزار نفر رسیده است، این خیلی تحسین‌برانگیز است اما اطعام باید به مثابه نمک فعالیت‌های گوناگون ما باشد و مردمی بودن جشن‌ها و اطعام‌ها نیز مهم است، اینکه اطعام‌ها خودجوش از درون همه مردم بجوشد بسیار حائز اهمیت است.

نظر شما