علیمحمد چهارمحالی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه دستگاههای دولتی موظف به تخصیص اعتبار و مرمت بناهای تاریخی که در تملک دارند هستند تصریح کرد: این سه بنای فاخر و ارزشمند شوشتر به حال خود رها شدهاند و بیتوجهی اداره کل راه و شهرسازی نسبت به حفظ و نگهداری آن ها ۲ بنای تاریخی گازر و امینزاده را به خانههای مخروبه و متاسفانه پاتوقی برای افراد معتاد تبدیل کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته یکی از شرکتهای اداره کل راه و شهرسازی برای بازآفرینی بافتهای تاریخی شهر که به عنوان سرمایههای ارزشمند در مرکز توجه نهادهای شهری هستند سه بنای تاریخی گازر، امینزاده و یکی از حمامهای تاریخی شوشتر را به تملک خود درآورد.
او درباره وضعیت رسیدگی و نگهداری از بناهای تاریخی و مرمت آنها گفت: در سالهای اخیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری تنها نهادی بود که تمام تلاش خود را در زمینه حفظ، نگهداری و مرمت این بناها کرده است.
چهارمحالی با بیان اینکه تغییر کاربری این بناهای تاریخی از مهمترین راهکارهای حفاظت از آنها است، ادامه داد: تغییر کاربری این بناهای تاریخی اگر با انواع کاربریهای فرهنگی صورت بگیرد کار بسیار درستی است چون منظور این است که این بناها اول از نظر معماری احیا شوند و دوم اینکه کاربری مجدد آنها اصل مطلب یعنی کاربری اولیه را زیر سوال نبرد. بنابراین کاربری آن ها اگر فرهنگی یا شبهفرهنگی باشد سبب حفظ این بناهای تاریخی میشود.
انتهای پیام
نظر شما