شناسهٔ خبر: 6062573 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ولید معلم:

حمایت همه جانبه پوتین از نظام سوریه

وزیر خارجه سوریه اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه وعده داده است از دمشق به لحاظ «سیاسی، اقتصادی و نظامی» حمایت خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،‌ ولید معلم دوشنبه (8 تیر) در یک کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف، همتای روس خود در مسکو گفت: «رئیس جمهور روسیه وعده داد که از سوریه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی به عمل آورد.»

 

پوتین در نشستی با معلم اعلام کرده است که از بشار اسد، رئیس جمهور سوریه حمایت خواهد کرد.

 

رئیس جمهور روسیه گفت: «ما همچنان اطمینان داریم که مردم سوریه در نهایت پیروز خواهند شد و سیاست ما مبنی بر حمایت از سوریه، سران و مردم این کشور تغییر نمی‌کند.»

 

در همین راستا، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز گفت کشورش «با مردم سوریه که علیه گروه‌های تروریستی می‌جنگند، احساس هبستگی می‌کند.»

 

لاوروف افزود مسکو «تمامی کمک‌های لازم برای افزایش توان سوریه جهت مقابله با شیطان را تهیه کرده و این کار را ادامه خواهد داد.»

 

از زمان آغاز بحران سوریه در مارس 2011 بیش از 220 هزار نفر کشته شده‌اند.

 

روسیه پیشتر طرح‌هایی با این مضمون را که استعفای اسد می‌تواند به پایان جنگ در سوریه منجر شود، رد کرده بود.

 

پوتین همچنین از سایر کشورهای خاورمیانه خواست که به سوریه در مبارزه با گروه‌های تروریستی تکفیری در منطقه که اکنون بخش‌های مختلفی از این کشور را تصرف کرده‌اند، یاری رسانند.