شناسهٔ خبر: 606226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

حوزه‌های علمیه دامغان:

خون شهدای غزه درخت مقاومت ملت فلسطین را تناور می‌کند

اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان دامغان با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات هولناک رژیم اشغالگر قدس در حملات خود به مردم مظلوم غزه، از عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، در این بیانیه با تأکید بر اهمیت برگزاری شکوهمند این راهپیمایی در شرایط امروز غزه و دنیای اسلام آمده است: هم‌زمان با ماه مبارک رمضان که اکنون ایام پایانی آن حلاوت طاعت رب یگانه را در میهمانی بزرگ خداوند رحمان به‌ کام مسلمانان جای جای جهان لحظه به لحظه گوارا‌تر می‌سازد، بار دیگر آتش ظلم و کینه و عداوت ددمنشانه انسان‌نماهای گرگ صفت صهیونیست، رمضان خونینی را برای مردم مظلوم و مقاوم نوار غزه رقم می‌زند.

این بیانیه می‌افزاید: اکنون پس از گذشت بیش از دو هفته از هجوم وحشیانه نیروهای نژادپرست و سفاک رژیم غاصب و جعلی اسرائیل به مردم مسلمان و در محاصره نواز غزه و شهادت صدها تن و زخمی‌شدن هزاران فلسطینی که اغلب آنها را زنان و کودکان بی‌دفاع تشکیل می‌دهند، در کنار آلام به خاک و خون کشیده شدن آنها آنچه هر قلب آزاده‌ای را جریحه‌دار می‌کند، سکوت مجامع بین‌المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر و حتی حمایت بی‌پرده آمریکایی و غربی از این نسل‌کشی مسلمانان است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: حال پس از روزها به خاک و خون کشیده شدن مردم روزه‌دار باریکه غزه بار دیگر به روز خروش مسلمان و آزادگان جهان در حمایت از آرمان آزادی فلسطین و قدس شریف، یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی ‌یعنی روز قدس می‌رسیم در حالی که جنایات اخیر سفاکان صهیونیست عزم و اراده امت اسلام را در دفاع از مردم فلسطین و غزه مضاعف کرده است.

علما، اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه دامغان در این بیانیه ضمن اعلام انزجار از سکوت دولت‌های منطقه و مدعیان حقوق بشر در اقصی نقاط دنیا و محکومیت جنایات غیرانسانی صهیونیست‌ها و حضور حماسی و یک‌پارچه در راهپیمایی روز قدس، از عموم ملت بصیر و آگاه کشورمان به ویژه مردم شهیدپرور استان سمنان و شهرستان دامغان برای شرکت در این همایش ضد استکباری دعوت به عمل آوردند.

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: امید است به یاری خداوند، مقاومت و اتحاد ملت مسلمان فلسطین و حمایت و هوشیاری دیگر ملل مسلمان و آزادگان جهان به زودی شاهد نابودی رژیم جعلی اسرائیل، آزادی قدس شریف و تعیین سرنوشت مردم فلسطین به دست خودشان باشیم.

انتهای پیام/2249/ش/د1000