به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، علی خضریان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیان کرد: با رفتن آقای نوری و آمدن فرد دیگری اگر بنا باشد ساختارها حفظ شود مشکلی از این وزارتخانه حل نمیشود و اگر قرار باشد همین مسیر طی شود چارهای جز تغییر وزرا در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.
غیبت رئیسی در مجلس/ مخبر برای دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به صحن رفت
وی خطاب به صحرایی ادامه داد: آقای صحرایی، علیرغم اینکه یک سال از انتصاب شما به عنوان رئیس دانشگاه آیندهساز فرهنگیان میگذرد تعداد زیادی از عناصر شناسنامهدار غربگرا و تابلودار جریان اصلاحات در مجموعه شما جابهجا نشدند. شما هنوز بعد از ۱۳ ماه از تصدی دانشگاه فرهنگیان نتوانستید تیم مناسبی را برای کمک به خود جمعآوری کنید چه طور امکان تدارک تیمی حرفهای در وزارت آموزش و پرورش و ایجاد تحول در این وزارتخانه را در خود میبینید؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شما از فروردینماه امسال سرپرست وزارت آموزش و پرورش شدهاید اما با همان تیم قبلی که منجر به رسیدن آموزش و پرورش به این نقطه رسیده است کار را ادامه داده و این افراد جزء حلقه نزدیک و دوست شما هستند. آقای نوری در اجرای رتبهبندی معلمان کنار گذاشته شد اما شما با همان حلقه کار را جلو بردید.
صحرایی از بدنه آموزش و پرورش نیست
همچنین ایسنا نوشت؛
سیدعلی موسوی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی صلاحیت رضامراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به عنوان مخالف گفت: آقای صحرایی از بدنه آموزش و پرورش نیست و نمیتواند درک درستی از این وزارتخانه داشته باشد. حال اینکه مدیریت و سکانداری مستلزم داشتن قابلیت و توانمندی بالایی است که وزیر پیشنهادی چنین سوابقی ندارد.
وی ادامه داد: انتظار میرفت رئیس جمهور گزینهای با تجربه مدیریتی و اشراف به مسائل را معرفی کند. آقای صحرایی شباهتی به آقای نوری وزیر سابق آموزش و پرورش دارد که عملا در مدیریت وزارت آموزش و پرورش درجا زد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با تصدی وزارت آموزش و پرورش توسط صحرایی، امیدآفرینی در بدنه فرهنگیان مشاهده نخواهد شد، تصریح کرد: به نظر میرسد که آقای صحرایی برنامهای برای وزارت آموزش و پرورش ندارد انتظار میرفت در راستای دغدغههای رهبری برنامههایشان را در جهت حفظ منزلت معلمان، تقویت مدارس دولتی و افزایش کمی و کیفی محتوای درسی و تربیتی و جبران کمبود معلم ارائه میکرد و برنامه منسجمتری برای ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش داشت.
موسوی با بیان اینکه صحرایی نتوانست در ایام سرپرستی وزارت آموزش و پرورش ارتباطی با بدنه فرهنگیان داشته باشد، اظهار کرد: برنامه آقای صحرایی برای مدارس غیردولتی و شهریههای نجومی چیست که این وضعیت طبقهبندی دانش آموزان براساس ثروت خانوادههایشان است.
نماینده ملکان در پایان گفت: انتظار میرفت که رئیس جمهور گزینه مناسبتری برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی میکرد.
نظر شما