به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر حمید سجاد وزیر ورزش و جوانان درباره دیداری که با ماجد راشد رییس کمیته پارالمپیک آسیا به همراه اعضای هیات رییسه این کمیته داشت، اظهار کرد: میزبان هیات اجرایی و هیات رئیسه کمیته پارالمپیک آسیا بودیم. آقای ماجد راشد به عنوان رئیس این کمیته، برای دومین بار در ایران حضور دارند. یک بار دیگر در روز ملی پارالمپیک، در ایران حضور پیدا کردند و سخرانی کردند و در مراسم جشن ورزشکاران ما در استادیوم 12 هزار نفره آزادی حاضر شدند. ایشان دیدگاههای ارزشمند و برنامههای متنوعی برای توسعه ورزش پارالمپیک در سطح آسیا دارند.
او ادامه داد: اولین دوره بازیهای پاراآسیایی در سال 2010 در شهر گوانگژو برگزار شد و دومین دوره بازیها نیز در سال 2014 برگزار شد. همچنین سه مرحله از رقابتهای پاراآسیایی در کشور اندونزی در سال 2018 در شهر جاکارتا برگزار شد و چهارمین مرحله هم با یک سال تاخیر در هانگژو چین برگزار میشود.
وی افزود: این مسابقات به دلیل شیوع ویروس کرونا با مجوز APC با تاخیر قرار است برگزار شود. زمان برگزاری بازیهای پارآسیایی نسبت به بازیهای آسیایی کمتر است. حضور این افراد به تعاملات بیشتر، همدلی، گزارشدهی بیشتر و بهتر و چگونگی نگاه جمهوری اسلامی ایران به ورزش جانبازان و معلولین کمک میکند.
دکتر سجادی درباره فعالیت فدراسیون ناشنوایان گفت: ما در کنار ورزش جانبازان و معلولین، ورزشهای مختص ناشنوایان در یک فدراسیون تخصصی داریم و یک فدراسیون دیگر داریم که اسم آن فدراسیون بیماریهای خاص است که در دنیا تحت عنوان فدراسیون پیوند اعضا فعالیت میکند. ورزشکاران ما در رشتههای ناشنوایان و پیوند اعضا در مسابقات جهانی و بینالمللی شرکت میکنند و همیشه هم با دست پر برمیگردند و در اکثر رشتهها با مدال و کسب عنوان برمیگردند و بسیار هم پررونق است.
وزیر ورزش و جوانان درباره جلسهای که با رئیس کمیته پارالمپیک آسیا داشت، اضافه کرد: در جلسه امروز، ما گزارش دادیم که برای ناشنوایان و بیماریهای خاص و ورزشکاران معلول و پارا چه دیدگاهی داریم. اکثر فدراسیونهایی مثل دوومیدانی، تنیس روی میز، قایقرانی، تکواندو و...، کمیته پارالمپیک آن در فدراسیون مورد نظر فعال شده است و بخشی از وظایف و فعالیتها و برنامههایی که پارالمپیک تعریف کرده است، پیش میبرد.
دکتر سجادی با اشاره به روحیه گرفتن ورزشکاران با تبریک مسئولان پس از افتخارآفرینیهای ورزشی، خاطرنشان کرد: در این نوع مناسبتها، اولین فردی که تبریک میگوید، مقام معظم رهبری هستند و در ادامه ریاست جمهوری و سران قوا و مسئولان مهم کشور که علاقهمند هستند، تبریک میگویند و با این تبریکها خستگی را از تن همه به در میکنند.
وی افزود: آخرین باری که خدمت مقام معظم رهبری با ورزشکاران پارالمپیکی رسیدیم، مقام معظم رهبری بیانات ارزشمندی را فرمودند و توصیههای ارزشمندی برای تدارک دیدن کاروان، اعزام کاروان، انتخاب نام ارزشمند و شعار کاروان مطرح کردند. وقتی ایشان نکات را برمیشمردند، من 9 مورد از ارزشها را نوشتم که یاد بگیرم و فراموش نکنم و من از آن جلسه این یادگاری را دارم. فعالیت جانبازان و معلولین در دل همه حک شده است.
او افزود: ما در جلسه یادی از سیامند رحمان کردیم و روحش شاد باشد. انشاءالله که دیگران رهروی خوبی برای ادامه دادن راه سیامند رحمان باشند. وقتی رحمان در جهان، المپیک و آسیا قهرمان میشد، حدود 60 کیلو با نفر دومش فاصله داشت. خیلیها با پا نمیتوانند 300 کیلو را بزنند و رحمان با دست آن وزنه را بلند میکرد و قهرمان المپیک و جهان میشد. در این جلسه خدا به دلم انداخت و یادی از این قهرمان کردیم.
نظر شما