صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/04/08
شبکه خبری بلومبرگ به نقل از دیپلمات هایی که خواستند نامشان فاش نشود مدعی شد ایران پذیرفته است تا پس از تایید اجرای محدویت های اعمال شده بازرسان بین المللی منتظر تخفیف در تحریم ها بماند.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما ، شبکه خبری بلومبرگ ضمن اذعان به پیشرفت در دور نهایی گفتگوهای هسته ای بین ایران و گروه پنج بعلاوه یک در وین ، ادعا کرد ایران با اعمال تخفیف در تحریم ها پس از اجرای اقدام های بازرسان بین المللی در جهت راستی آزمایی موافقت کرده است.
بلومبرگ می نویسد: جزئیات نهایی قرار است پس از ارائه ی ارزیابی آژانس بین المللی انرژی اتمی از ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران در گذشته مشخص شوند.
در گزارش بلومبرگ آمده است: سازش بر سر این موضوع یکی از داغ ترین مسائلی را که مذاکره کنندگان را آزار می دهد حل و فصل خواهد کرد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است:« چند دیپلمات از دو هیئت غربی هم گفته اند برداشتن تحریمها ، از جمله محدودیتهایی که در صنعت نفت و بانکداری اعمال شده ، متناسب با پایبندی ایران به توافق نهایی ، گام به گام خواهد بود.
گفتگو بر سر ترتیب دقیق کاهش تحریمها و نیز زمان صدور قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در تایید توافق نهایی ادامه دارد.»
∎