شناسهٔ خبر: 60424722 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سیل روز گذشته خراسان شمالی 4 فوتی بر جای گذاشت

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: بر اثر سیل روز گذشته در شهرستان های فاروج و شیروان متاسفانه ۴ نفر جان خود را ازدست دادند.

صاحب‌خبر -

غلامرضا شفیق، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: سیل عصر روز گذشته در شهرستان فاروج و شیروان متاسفانه تاکنون ۴ فوتی در برداشت.

وی گفت: ۲ فوتی در روستای چوکانلوی شهرستان فاروج و ۲ فوتی که طبق اعلام شاهدین یک زن و شوهر هستند، اهل روستای گلیان شهرستان شیروان، تلفات تا این لحظه این سیلاب است.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی افزود: ۱۸ خودرو و چند ادوات کشاورزی نیز در سیل این شهرستان‌ها از لابه‌لای گل‌ولای سیلاب بیرون کشیده شد.

شفیق تصریح کرد: هم اکنون نیروهای دستگاه های خدماتی و امدادی از جمله راهداران، امدادگران جمعیت هلال احمر، اورژانس، پلیس راه و شهرداری‌ها در حالت آماده باش هستند.

پایان پیام/آ