شناسهٔ خبر: 60408477 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده شیراز در مجلس:

صحرایی توانایی محقق‌کردن مطالبات فرهنگیان را دارد

تهران- ایرنا- نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوابق آموزشی، علمی و پژوهشی‌ خوبی بهره می‌برد و بدون شک می‌تواند در این وزارتخانه مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان را برآورده کند. 

صاحب‌خبر -

جعفر قادری در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: با شناختی که از رضا مراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از طریق اظهارنظرهایش در جلسات مختلف کسب کردم، وی را فردی با تجربه دیدم که می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف این وزارتخانه ایفا کند.

وی ادامه داد: برخلاف جوسازی ها علیه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، وی از سوابق آموزشی، علمی و پژوهشی‌ خوبی بهره می‌برد و به نظر می‌رسد که برنامه‌های منسجمی در حوزه آموزش و پرورش دارد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: صحرایی در زمان مسئولیت در دانشگاه فرهنگیان صاحب ایده و اندیشه بوده و در آن زمان برنامه‌ها و طرح‌های خوبی ارائه کرده است از این رو بدون شک وی در وزارتخانه آموزش و پرورش نیز می‌تواند مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان را برآورده کند.

قادری بیان کرد: صحرایی با توجه به اینکه سال ها در حوزه آموزش و پرورش فعال بوده و از تجربه و تخصص کافی برخوردار است، جمع‌بندی من از عملکرد، برنامه‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت وی مثبت است.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد؛ جلسه رای اعتماد وی ۹ خرداد برگزار می شود.

وی دارای مدرک دکترای زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.او پیش از انتصاب به‌ عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.

صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت و اخیرا با حکم رییس جمهور به عنوان سرپرست آموزش و پرورش منصوب شد.

رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سخت‌گیری‌ها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیت‌ها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سخت‌گیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.

نظر شما