شناسهٔ خبر: 60394953 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

عمان اعلام کرد

توافق ایران و بلژیک برای مبادله زندانیان

وزارت خارجه عمان اعلام کرد بلژیک و ایران با میانجی‌گری این کشور به توافقی برای مبادله زندانیان با یکدیگر دست یافتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، وزارت خارجه عمان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که عمان موفق به میانجیگری بین بلژیک و ایران برای حل مسئله شهروندان زندانی شد؛ افرادی که از سوی تهران و بروکسل آزاد شدند، امروز به مسقط منتقل خواهند شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری عمان، میانجیگری عمان در پاسخ به درخواست دولت‌های ایران و بلژیک برای کمک به حل و فصل مسئله اتباع دو کشور بوده که تلاش‌های عمان منجر به توافق دو طرف برای آزادی متقابل شد.

 به موجب این توافق افرادی که آزاد می‌شوند، امروز جمعه از تهران و بروکسل به مسقط منتقل می‌شوند تا برای بازگشت به کشورهایشان آماده شوند.

در پایان این بیانیه عمان از روحیه مثبت و بالای حاکم بر مذاکرات مسقط بین طرف های ایرانی و بلژیکی و اشتیاق آنها برای حل و فصل این پرونده بشردوستانه قدردانی کرد.

برخی منابع خبری مدعی شده‌اند که ممکن است اسدالله اسدی بر اساس این توافق آزاد شود.