عصر ایران؛ مهرداد خدیر ــ در کیفرخواست صادره مهمترین اتهام سرلشگر علی نشاط فرمانده گارد جاویدان همکاری با ارتشبد اویسی در دوران فرمانداری نظامی تهران و استقرار تانک در دوشان تپه ذکر شد اما دربارۀ او اشاره به خاطرهای بر پایۀ حافظۀ نویسنده بیمناسبت نیست .
کمتر از یک سال قبل از آن مرتضی مشیر نمایندۀ دورۀ 24 مجلس شورای ملی میزبان دوست فرانسوی خود- وکیل مشهور مارشال پتن رییس حکومت فرانسه در دوران اشغال به دست قوای هیتلر - بود که از او می خواهد امکان انجام یک ملاقات فوری با شاه را برای شخصیت فرانسوی فراهم کند و اگر هم مایل نیستند رسانهای نشود .
مرتضی مشیر دلیل را میپرسد و وکیل فرانسوی پاسخ میدهد : همه تحلیلهای من حاکی از آن است که رژیم ماندنی نیست و شاه در همین تابستان (57) باید فضا را باز کند .
مرتضی مشیر که چهرهای ملی و مصدقی بود میهمان فرانسوی را به رامسر و ویلای خود میبرد تا در یکی از روزها امکان دیدار با شاه که در تعطیلات تابستانی و در رامسر به سر میبرد فراهم شود .
او نوشته است: با این که نماینده مجلس بودم و شاه هم مرا می شناخت و هم وکیل فرانسوی را و در رامسر هم بودیم هر بار تماس گرفتم یا مراجعه کردم با ممانعت تیمسار نشاط فرمانده گارد جاویدان روبه رو شدم که حاضر نبود پیامی برساند و می گفت: اعلیحضرت در تعطیلات و در حال استراحت هستند و زمان این ماجرا درست تیر 1357 است! تنها 9 ماه بعد اما فرمانده گارد جاویدان با همان واقعیتی رو به رو شد که مانع انتقال آن به شاه شده بود .