به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، میثم لطیفی در گفت وگویی در مورد سازوکار جذب نیروی انسانی برای وزارت بازرگانی اظهار داشت: در ماده واحده این لایحه اشاره شده است که این وزارتخانه بدون ایجاد تشکیلات جدید نیروی انسانی و ساختاری تشکیل شود.
معاون رئیس جمهور، بیان داشت: جذب نیرو برای فعالیت در وزارت بازرگانی با استفاده از ظرفیت متخصصان وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاهها صورت بگیرد زیرا قرار نیست تشکیل این وزارتخانه بار مالی اضافی برای دولت ایجاد کند.
لایحه ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار بهمن ماه سال گذشته با قید دو فوریت با امضای رییس جمهور به مجلس شورای اسلامی ارسال شد که هدف آن ساماندهی بازار و جلوگیری از افزایش غیرمنطقی قیمتها است.
در ماده واحده این لایحه به دولت اجازه داده می شود به منظور تمرکز سیاست گذاری، راهبری برنامه ریزی نظارت و ساماندهی امور مرتبط با حوزه بازرگانی و تنظیم بازار نسبت به ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار که در این قانون به اختصار "سازمان" نامیده می شود، زیر نظر مستقیم رئیس جمهور و با استفاده از امکانات نیروی انسانی ساختار و تشکیلات موجود در دستگاه های اجرایی و بر اساس اساسنامه ای که تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به تصویب هیات وزیران می رسد، اقدام کند.
بر اساس این لایحه و در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و شرکت بازرگانی دولتی ایران به همراه تمامی امکانات تعهدات، وظایف و مأموریت ها ساختار و نیروی انسانی و اموال منقول و غیر منقول آنها و تمامی وظایف و مسئولیت های حوزه بازرسی، بازار به ترتیب از وزارتخانه های صنعت معدن و تجارت و جهاد کشاورزی منتزع و به سازمان ملحق می شوند.
بررسی تقاضای دو فوریت لایحه ایجاد سازمان بازرگانی و تنظیم بازار در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۷ فروردین مجلس مطرح شد اما نمایندگان با دو فوریت این لایحه مخالفت کردند و قرار است این لایحه روز دوشنبه (اول خردادماه) با حضور نمایندگان وزارت صمت در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بررسی شود.
پایان پیام/
نظر شما