به گزارش ایلنا، امیر یزدی با اشاره به درخواستهای کسبه و اهالی محلات شوش و هرندی برای انتقال گرمخانه بانوان از بوستان شوش به جایی دیگر گفت: بر اساس بررسیهای انجامشده و با توجه به شکایات مردمی در مورد پخششدن و افزایش آسیبهای اجتماعی در بوستان شوش مقرر شد گرمخانه بانوان بوستان شوش به تالار برگزاری مراسم با عنوان تالار «یاس» تغییر کاربردی دهد که این تالار با حداقل هزینهها در اختیار اقشار کمبرخوردار قرار خواهد گرفت.
یزدی افزود: با این اقدام هم خانوادهها بهتر میتوانند از فضای بوستان برای تفریح و گذران اوقات فراغت خود و فرزاندانشان استفاده کنند و هم زیرساختهای حوزه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۲ با راهاندازی این تالار افزایش مییابد.
وی از راهاندازی مددسرایی برای بانوان در خیابان ۱۷ شهریور خبر داد و بیان کرد: بنا بر پیگیریهای صورتگرفته و اقدامات عمرانی در حوزه اجتماعی در سال ۱۴۰۱، نسبت به انتقال مددسرای بانوان از بوستان شوش به خیابان ۱۷ شهریور اقدام شد که این پروژه، اسفندماه سال گذشته به پایان رسید و این مددسرا از بهار امسال (فروردینماه) در حال بهرهبرداری است.
شهردار منطقه ۱۲ با بیان این نکته که مددسرای خیابان ۱۷ شهریور به دلیل قرارگرفتن در بافت مسکونی و جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی در محلهای پرتردد طبیعتاً نمیتواند پذیرای هر نوع مددجویی باشد، ادامه داد: مددجویان مقیم در بوستان شوش، اعم از بیسرپناهان و زنان بدسرپرست و آسیبدیدگان اجتماعی از حیث خانوادگی پس از غربالگری و تفکیک در مددسرای خیابان ۱۷ شهریور پذیرش میشوند و سایر افراد نظیر معتادان متجاهر توسط سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران به دیگر مراکز تابعه این سازمان منتقل خواهند شد.
وی همچنین بیان کرد: پس از پایان مراحل آمادهسازی و بهسازی فضای درونی و بیرونی ساختمان و تجهیز آن توسط شهرداری منطقه ۱۲ و برابر با دستورالعملها و ابلاغیههای شهرداری تهران، این ساختمان برای پذیرش، اقامت، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری مددجویان و... به سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تحویل داده شد که این سازمان نیز این مددسرا را برای انجام این برنامهها در اختیار مؤسسه نوید همراز ایرانیان با مجوز سازمان بهزیستی قرار داده است.
بنا براعلام روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، مددسرای بانوان خیابان ۱۷ شهریور به متراژ حدود ۱۵۰ مترمربع دارای دو طبقه و زیرزمین، آشپزخانه، حمام، سرویس بهداشتی، انبار، رختکن، سالن مادر و کودک، اتاق سالمند، دو خوابگاه، اتاق مددکاری و پذیرش، اتاق نگهبانی، حیاط و پشتبام است و ۴۰ نفر ظرفیت دارد.
اجرای برنامههای مناسبتی ملی و مذهبی، برنامههای آموزشی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و برنامههایی نظیر کاردرمانی و گروهدرمانی از جمله برنامههای فرهنگی و اجتماعی تعیینشده برای این مددسراست.
∎