شناسهٔ خبر: 60110546 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ستاره‌صبح | لینک خبر

پیراهن آستین کوتاه و کراوات ممنوع

ستاره صبح - الهام ابراهیمی: عده‌ای خواسته یا ناخواسته به‌جای آن‌که به دنبال مسئله اصلی کشور یعنی اقتصاد و معیشت و تورم که رهبری چندین بار بر آن تأکید کرده‌اند، باشند کماکان مسئله اصلی را پوشش می‌دانند. آن‌ها طرح‌های ضدونقیض درباره نحوه برخورد با بی‌حجابی ارائه کرده و می‌کنند. البته هیچ‌کدام از این طرح‌ها تاکنون نتیجه مثبت نداده است. مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که چنین اقداماتی باعث کاهش بی‌حجابی نشده است. آن‌ها پس از مبارزه با بی‌حجابی برای بانوان این بار به سراغ پوشش مردان رفته‌اند. تازه‌ترین اقدام ممنوع کردن پوشیدن آستین کوتاه و کراوات در ادارات دولتی است. پرسش این است که آیا این اقدام مثل مبارزه با بی‌حجابی، پوشیدن پیراهن آستین کوتاه و کراوات و ... را در جامعه بیشتر نخواهد کرد؟ شنیده‌شده تعدادی از دانشجویان در حمایت از دانشجویان دختر بی‌حجاب با کراوات در کلاس حاضر شده‌اند. هفته گذشته کراوات بهانه‌ای برای جلوگیری از برگزاری همایش سراسری کانون‌های وکلای سراسر کشور شد. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد حجاب مردان هم ایراداتی داشت. سید علی‌خان محمدی مسئول قرارگاه گشت ارشاد مدیران درباره خودروهای شاسی‌بلند که نمایندگان مجلس، دولت و ... گرفته‌اند گفت: با هماهنگی سازمان بازرسی درصدد شناسایی مجموعه‌هایی هستیم که می‌خواهند بدون طی روال قانونی، خودرو دریافت کنند، از مجلس گرفته تا دولت و دستگاه‌های دیگر. نباید نمایندگان مجلس در برابر فساد سکوت کنند. در ادامه گزیده نظرات وی را به نقل از خبر آنلاین می‌خوانید.

صاحب‌خبر -

ابلاغ شاخص‌های عفاف و حجاب 
به ادارات
ما در بحث ابلاغ شاخص‌های عفاف و حجاب به دستگاه‌ها نوع پوشش را علاوه بر خانم‌ها برای آقایان هم ارائه داده‌ایم. همان‌طور که پوشش خانم‌ها باید در فضای عمومی مناسب باشد، پوشش آقایان هم باید مناسب باشد، خصوصاً در حوزه محیط‌های اداری دستورالعمل داریم و شاخص‌هایی ابلاغ‌شده است. در دستورالعمل آیین‌نامه اداری هم به حفظ شئون اشاره‌شده و بحث پوشش آقایان هم در فضای عمومی کشور و به صورت جدی‌تر در ادارات باید دنبال شود. ما در بحث ادارات شاخص‌های عفاف و حجاب را ابلاغ کردیم و سازمان بازرسی کل کشور نیز همان شاخص‌ها را نامه زده و شاخص‌ها را به نهاد ریاست جمهوری هم داده‌ایم و موظف هستند این شاخص‌ها را برای اجرا ابلاغ کنند. یکی از وظایفی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصوبات ۴۲۷ و ۸۲۰ داده، نظارت بر پوشش دستگاه‌های دولتی در کشور است و ما تأکید داریم که آن چهارچوب رعایت شود، کراوات هم چون از قبل نماد غرب بوده، همان‌طور که درگذشته هم مرسوم بود، معمولاً در مجموعه‌های دولتی از زدن آن ممانعت می‌شود. منظور این نیست که به کسی که کراوات زده، خدمات ارائه نشود، منظور این است که دستگاه دولتی و کارمندهای دولت موظف به رعایت آن شاخص‌ها هستند و کارمند دولت نمی‌تواند در مجموعه دولتی کراوات بزند.
لباس‌های زننده، مارک‌ها، آستین کوتاه و لباس‌های چسبان و شلوارهای کوتاه در مورد لباس آقایان است که باید رعایت کنند. فرد متخلف طبق دستورالعمل مصوب، در مرحله اول تذکر می‌گیرد و در مرحله دوم در حوزه تخلفات اداری موردبررسی قرار می‌گیرد. در فضای عمومی هم در مورد پوشش اگر مردم هم چارچوب را رعایت نکنند و فرضاً لباس زننده، چسبان، شلوار کوتاه باشد باید نسبت به آن اقدام انجام شود اما خیلی کم هستند.
گشت ارشاد مدیران
یکی از مشکلات ما این است که الآن مجلس نمی‌تواند شأن نظارتی خود را ایفا کند چه در حوزه مسائل فرهنگی و چه مسائل اقتصادی. ما در سراسر کشور گزارش‌های ورود نمایندگان به حوزه انتصابات و هلدینگ‌های اقتصادی را توسط ستادهایمان جمع و بررسی می‌کنیم و با هماهنگی با شورای نگهبان نسبت به عدم صلاحیت نمایندگان اقدامات لازم را توسط گشت ارشاد مدیران انجام خواهیم داد. ما داریم پیگیری‌هایی با شرکت‌های خودروسازی انجام می‌دهیم، دنبال مجموعه‌هایی هستیم که می‌خواهند خارج از روال قانونی به دریافت خودرو ورود پیدا کنند که شاید مربوط به مجلس هم نباشد و مرتبط به دولت یا بخش‌های دیگر باشد، با هماهنگی سازمان بازرسی کل کشور داریم ورود پیدا می‌کنیم، چه مجلس چه هر نهاد دیگری که احیاناً خودرویی گرفته است، ولی چون در حال پیگیری هستیم. نسبت به حوزه فساد باید تعارف را کنار بگذارند. مجلس امروز یک نشان انقلابی دارد و باید نسبت به حوزه فساد خیلی جدی‌تر از این باشد و حتماً باید اذهان مردم را نسبت به این قضیه روشن کند. اگر نمایندگان خودرو گرفته‌اند اسامی نماینده را شفاف به مردم بگویند تا برای عدم صلاحیت آنها برای انتخابات آتی تصمیم‌گیری شود.

 

نظر شما