شناسهٔ خبر: 60019466 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(تصاویر) پنج «در» رازآمیز در جهان که هرگز نباید باز شوند

رمز و راز‌های زیادی از گذشته تا به امروز برای ما فاش شده‌اند؛ با این حال، هنوز در‌های زیادی در دنیا هستند که مهروموم شده‌اند و نباید گشوده شوند.

صاحب‌خبر -

اگر آن کمدی که لوسی را به دنیای جادویی «نارنیا» می‌برد یادتان باشد، تعجب نمی‌کنید اگر بگوییم در دنیای واقعی هم چنین در‌هایی وجود دارند!

به گزارش فرادید؛ در واقع در دنیای واقعی مکان‌هایی وجود دارد که درهایشان بنا به دلایلی سالهاست مهروموم شده اند.

۱. تاج محل

تاج محل

این مظهر عشق که ساخت آن ۲۰ سال طول کشید چند درب اسرارآمیز دارد که قفل شده‌اند و هیچ‌کس اجازه ورود به آن‌ها را ندارد. این بنا در مجموع ۱۰۸۹ اتاق دارد، اما اتاق‌هایی هم دارد که از دید همه پنهان هستند.

در‌های قفل‌شده‌ی این عمارت ما را به این فکر فرو می‌برد که درون آن‌ها چیست. از بین نظریه‌های مختلفی که در این باره مطرح شده، یکی از آن‌ها اینست که این اتاق‌ها از سنگ مرمر ساخته شدند و قرارگیری بیش از حد در معرض دی‌اکسیدکربن می‌تواند آن‌ها را به کربنات کلسیم تبدیل کند. در نتیجه، چهار برج اطراف تاج محل ممکن است فروبریزند. به همین دلیل هم در این اتاق‌ها هیچ تهویه‌ای وجود ندارد.

نظریه‌ی دیگر اینست که ممتاز محل در یکی از آن اتاق‌ها دفن شده است. کسانی که این نظریه را باور دارند می‌گویند پیکر ممتاز محل آنجا در همان وضعیتی که لحظه‌ی مرگ داشته، قرار دارد.

۲. ابوالهول بزرگ جیزه

ابوالهول

ابولهول بزرگ جیزه، یک موجود افسانه‌ای با بدن شیر و سر انسان، ۴۵۰۰ سال پیش ساخته شد. ساخت این مجسمه با ۱۰۰ کارگر و بعد از سه سال به اتمام رسید. راز مجسمه ابوالهول این است که در عمق ۷.۶ متری آن دو اتاق مستطیل‌شکل وجود دارد. این اتاق‌ها توسط دستگاه لرزه‌سنج کشف شدند و درست زیر پنجه‌های ابوالهول قرار دارند. محققان عقیده دارند این اتاق‌ها دو ورودی مهروموم‌شده دارند.

مقامات دولتی تحقیقات بیشتر در این باره را فعلا منع کرده‌اند، بنابراین چیزی که پشت این درهاست معما باقی مانده است. با این حال، برخی نظریه‌ها بر این باورند که درب این اتاق‌ها به سالن‌هایی منتهی می‌شود که حاوی طومار اسنادی است که در آن مصری‌ها موفق به ثبت تاریخ قاره‌ی گمشده‌ی آتلانتیس شدند.

۳. معبد پادمابهاسوامی

هند

کشور هند در اسرارآمیز دیگری هم دارد که از قرن شانزدهم باز نشده است. معبد پادمابهاسوامی در تریواندروم (مرکز ایالت کرالا در هند) قرار دارد. این معبد که مخصوص ستایش ما‌ها ویشنو است، در قرن شانزدهم ساخته شده و بعد‌ها پادشاهان تراوانکور که ثروت‌شان زبانزد خاص و عام بود آن را بازسازی کردند.

این معبد شش خزانه دارد که هرگز باز نشده بودند تا سال ۲۰۱۱ که خزانه پنجم از این شش خزانه باز شد. گنجینه‌های داخل آن شامل طلا، جواهرات، سکه و مجسمه‌های مختلف میشد. ارزش تخمینی این گنجینه یک تریلیون دلار است.

خزانه B حتی حالا هم بسته است و ورودی آن مزین به دو مار کبری است. طبق افسانه‌ها، در دهه‌ی ۱۹۳۰، برخی از کسانی که به این معبد حمله کردند قصد داشتند وارد این خزانه شوند، اما بخاطر ورود ناگهانی مار‌های کبری موفق نشدند.

همچنین این باور وجود دارد که از درب این خزانه با یک نفرین مرگبار به نوعی محافظت شده است و تنها توسط «سادهو» باز می‌شود که از «ورد گارودا» آگاهی دارد. البته به نقل از ویناد رای، حسابرس کل، خزانه B از سال ۱۹۹۰ هفت بار باز شده است و هیچ اتفاق وحشتناکی نیفتاده است.

۴. بانف اسپرینگز

کانادا

بانف اسپرینگز در کانادا شاید بهترین مکان تفریحی باشد. محیط هتل آرامش‌بخش است و مشرف به کوه راندل و دره بوُ است. با این حال، معمای حل‌نشده‌ای پشت این هتل باشکوه وجود دارد. داستان‌های ارواح زیادی در طول سال‌ها درباره این هتل نقل شده‌اند.

رازآمیزترین بخش این هتل یکی از اتاق‌های آن است. هیچ مهمانی حق ورود به این اتاق را ندارد از جمله کارکنان هتل. البته وقتی دری برای ورود به آن نباشد، چگونه می‌توان وارد آن شد.

اتاق ۸۷۳ در طبقه هشتم به شکل اسرارآمیزی ناپیداست، چون هیچ دری ندارد، در عوض یک دیوار بسیار کشیده دارد، درست جایی که باید در تعبیه شده باشد. وقتی روی دیوار بکوبید متوجه میشوید توخالی است به این معنا که پشت دیوار گچی یک اتاق هست. در افسانه‌ها نقل شده که سال ۱۹۲۸، اتفاق شوکه‌کننده‌ای رخ می‌دهد: یک زوج متاهل و دخترشان اتاق هتل را تحویل می‌گیرند، اما هیچ‌یک از آن‌ها زنده از هتل بیرون نمی‌روند.

شب‌هنگام، مرد پیش از کشتن خودش، همسر و دخترش را می‌کشد. از آن روز به بعد، کسانی که اتاق ۸۷۳ را رزرو کردند از جیغ‌ها و اثر انگشت‌های خونین یک دختر روی آینه شکایت می‌کردند تا اینکه بالاخره اتاق را مهروموم کردند.

۵. آرامگاه نخستین امپراتور چین

آرامگاه

چین شی هوانگ که امروز به نخستین امپراتور چین معروف است سال ۲۱۰ پیش از میلاد از دنیا رفت. بزرگ‌ترین جاه‌طلبی او فتح تمام شش کشور چین باستان بود. او به نظام ارباب-رعیتی پایان داد و کشور را تحت حاکمیت سلسله‌ی چین یکپارچه کرد. سال ۱۹۷۴، برخی از کشاورزان نزدیک پایتخت قدیمی شیان‌یانگ مشغول کندن چاهی بودند که یک تندیس عجیب کشف کردند: یک سرباز تراکوتا. پروژه حفاری این ناحیه که بیش از ۴ دهه طول کشید منجر به کشف هزاران سربازی شد که به شکل نمادین از آرامگاه امپراتور محافظت می‌کردند.

به گفته‌ی محققان، ۲۰۰۰ سرباز از حدود ۸۰۰۰ سربازی که آنجاست حفاری شدند. محققان در این پروژه از تکنیک‌های پیشرفته‌ای مانند دورسنجی، رادار نفوذ در زمین و نمونه‌برداری هسته‌ای استفاده کردند. مقبره‌ی امپراتور بسیار بزرگ‌تر از چیزی است که باورکردنی باشد: تقریباً ۹۸ کیلومتر مربع. با این حال، چیزی که درون این مقبره وجود دارد همچنان اسرارآمیز باقی مانده و خواهد ماند. تنها حدسی که درباره آن زده شده همانی است که مورخ سلسله هان یعنی سیما چیان در سوابق تاریخی خود نوشته است. به نقل از سیما چیان، این آرامگاه علاوه بر گنجینه‌هایش کاخ‌ها و برج‌هایی هم در درون خود دارد.