به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله مکارم شیرازی در پیامش آورده است: روز قدس روز خروش همه مسلمانان علیه رژیم غاصب است که امسال نقاب از چهره وحشیانه خود برداشته و در غزه صدها نفر را شهید و هزاران نفر را مجروح کرده است.
وی افزود: امروز حامیان رژیم صهیونیستی و اسرائیل از هر زمانی رسواتر شده اند و مسلمانان باید از این فرصت استفاده کنند و دست به دست هم دهند و اگر برخی دولت های اسلامی کوتاهی می کنند، ملت های مسلمان به خروش آیند و بتوانند ان شاء الله این رژیم را درتمام دنیا منفور و حامیانشان را رسوا کنند.
آیت الله نوری همدانی هم در پیامش آورده است به مردم مظلوم فلسطین و غزه می گوییم شما تنها نیستید و دل های همه مسلمانان و آزادیخواهان با شماست و از شما حمایت خواهند کرد.
پیام ما در روز قدس که روز اسلام است به استکبار جهانی و دولت هایی که با آنها همراه و همصدا هستند بعد از محکوم کردن جنایاتشان این است که روزگار دروغ ، فریب و تزویر به پایان رسیده و عدالت و آزادی خواهی در جهان استقرار پیدا خواهد کرد.
آیت الله علوی گرگانی هم در بخشی از پیامش آورده است.. امت بزرگ اسلام ، آزادگان جهان ، ای آنانکه قلبشان برای آزادی ، عدالت وامنیت می تپد هنگام فریاد فرا رسیده ، روز قدس روز فریاد بر سرظالمان و ستمگران ، روز اسلام ، روز تلاش برای آزادی مردم مظلوم و رنجدیده فلسطین ، روز غرش علیه استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل است.
آیت الله جوادی آملی نیز گفت: همه مسئولان و ملت ایران در داخل و خارج باید در روز قدس در حمایت از فلسطین در راهپیمایی شرکت کند.
وی افزود: حال انتفاضه و راهپیمایی کمترین کار است که باید انجام دهیم.
آیت الله سبحانی ، هم مسلمانان را به شرکت گسترده در راهپیمایی یوم الله قدس دعوت کرد.
این مرجع تقلید شیعیان گفت: مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان ، محل معراج رفتن پیامبر اسلام (ص) برای مسلمانان اهمیت فراوانی دارد و این مقام باید در اختیار مسلمانان باشد.
آیت الله سبحانی افزود: عده ای نژادپرست از شرق و غرب آمدند و بر این مکان مقدس مسلط شدند لذا مسلمانان باید با چنگ و دندان قدس را باز پس گیرند.
وی گفت: در روز جهانی قدس که به فرمان امام خمینی (ره) اعلام شده است باید لبیک بگوییم ، علیه رژیم صهیونیستی شعار دهیم و حق مسلمانان را بازپس بگیریم.
آیت الله مظاهری از مراجع تقلید و رئیس حوزه علمیه اصفهان در بیانیه ای بر شرکت گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد.
در این بیانیه آمده است... در شرایط کنونی ، شرکت گسترده در این حرکت حماسی نقش تعیینکنندهای در انعکاس افکار عمومی دنیای اسلام و اتّحاد مسلمانان خواهد داشت و امری لازم و ضروری است.
در این بیانیه برگزاری روز جهانی قدس یادگارِ ارزشمند امام راحل عظیمالشّأن "ره" و روز اعلام برائت و انزجار از ظلم و بیداد یاد شده است.
همچنین در بیانیه رئیس حوزه علمیه اصفهان آمده است.... امسال جهان اسلام در شرایطی به روز شریف قدس میرسدکه چنگال های رژیم غاصب صهیونیستی سهمگینتر از گذشته بر پیکر خونین فلسطین مظلوم ، جراحت های بزرگی وارد کرده است و غزه بیپناه در ظلم و آتش رژیم صهیونیستی میسوزد و رمضانی خونین را پشت سرگذارده است امّا خیانتبارتر از این جنایتهای وحشیانه ، سکوت تأییدآمیز و مرگبار مدّعیان حقوق بشر و سران ملّتهای مسلمان است که غم این مصیبت بزرگ را دوچندان میکند.
در قسمتی دیگر از بیانیه آیت الله مظاهری آمده است... به امید خداوند ، فریاد بلند و خروش یکپارچه مسلمانان جهان در روز قدس ، تسکینی برای دلهای داغدار مظلومان فلسطین خواهد بود و از خداوند تعالی خواستار دفع شرّ دشمنان اسلام به خصوص رژیم ددمنش صهیونیستی شده است.
∎