شناسهٔ خبر: 59925107 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رئیس پلیس آگاهی فراجا:

مرکز پایش و کنترل مجرمین به زودی افتتاح می‌شود

سردار قنبری از افتتاح مرکز پایش و کنترل هوشمند مجرمین در ماه‌های آتی سال خبر داد و گفت: این مرکز در راستای کشف سریعتر جرم، رسیدن به جرم از طریق مجرمان و ... فعالیت می‌کند.

صاحب‌خبر -

افتتاح مرکز پایش و کنترل مجرمین ببه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع‌پرس،  سردار «محمد قنبری» رئیس پلیس آگاهی فراجا امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تسلیت شهادت سرهنگ شهرکی رئیس پلیس آگاهی سراوان، اظهار داشت: این شهید بعد از اینکه فرزندش را به مدرسه برد، در راه برگشت ترور شد؛ این موضوع به صورت ویژه در دست بررسی است، حال همسر این شهید وخیم است و تقاضا داریم برای شفای او دعا کنید.

سردار قنبری گفت: پلیس آگاهی یک پلیس پساجرم است، یعنی بعد از اینکه جرم اتفاق می‌افتد وارد می‌شود، البته ما دوست داریم جرمی رخ ندهد و به همین دلیل در پلیس آگاهی کار‌های پیشگیری از جرم هم انجام می‌دهیم.

رئیس پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: یکی از استراتژی امسال پلیس آگاهی این است که از طریق مجرم به صحنه جرم برسیم و از سرقت جلوگیری کنیم و با اشرافی که با مجرمین داریم بتوانیم پیشگیری از جرم کنیم.

وی با اشاره به افتتاح مرکز پایش و کنترل هوشمند مجرمین در ماه‌های آتی سال افزود: این مرکز در راستای کشف سریعتر جرم، رسیدن به جرم از طریق مجرمان و ... فعالیت می‌کند.

سردار قنبری خاطرنشان کرد: ۱۸۶ باند مسلح در سال ۱۴۰۱ منهدم، ۴۰۲ پرونده زنجیره‌ای با دستگیری ۱۵۹۶ سارق مسلح و کشف ۳۷۳ سلاح گرم از آن‌ها مختومه کنیم. در سال ۱۴۰۱ در مجموعه پلیس آگاهی بیش از ۴۱ درصد پرونده‌های جنایی کمتر از ۴۸ ساعت کشف شده است.

وی ادامه داد: ۹۴ درصد پرونده‌های جنایی در سال گذشته کشف شده است و تنها ۶ درصد از پرونده‌ها هنوز کشف نشده است.

رئیس پلیس آگاهی با اشاره به طرح ویژه مبارزه با سرقت اظهار داشت: این طرح تخصصی‌تر می‌شود و برایش اطلس جرم تعیین می‌کنیم. از ۲۵ اسفند سال گذشته تا امروز بیش از ۸۰ درصد از خودرو‌هایی که به سرقت رفتند کشف، ۹۰ هزار و ۱۷۴ فقره سرقت کشف و ۴۵ هزار سارق و ۶۰۰ مالخر دستگیر شدند.

سردار قنبری با اشاره به اینکه بیش از ۵۸ درصد از سرقت‌های ما سرقت‌های خرد است، گفت: معتادان بیشترین افرادی هستند که این سرقت‌ها را انجام می‌دهند و البته مباحث ایمنی خودرو‌ها در سرقت هم حائز اهمیت است.

این مقام انتظامی افزود: حدود ۱۵۰ هزار قلم انواع اقلام مسروقه را در دوماهه گذشته کشف و بیش از ۹۰ درصد این اقلام به مالباختگان مسترد شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ خودرو، چهار هزار و ۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت، ۱۷ کیلوگرم طلا و ۷۰۰ دستگاه تلفن همراه تنها بخشی از اموال مسروقه بودند.

رئیس پلیس آگاهی بیان کرد: در پلیس آگاهی برای پرونده‌های راکد بررسی کردیم و اداره پرونده‌های راکد راه‌اندازی می‌شود و از کارآگاهان زبده و بازنشسته در این اداره استفاده می‌شود.

سردار قنبری ادامه داد: یکی از مواردی مورد اهمیت دستگیری متهمان فراری است که ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از محکومان متواری دستگیر شدند.

وی گفت: در نظر داریم در ۱۰ کلانشهر گشت آگاهی راه‌اندازی کنیم و سرپرست این گشت‌ها هم کارآگاهان آگاهی هستند. این گشت‌ها تخصصی است و به دنبال مجرمان حرفه‌ای هستند.

سردار قنبری افزود: کنکور کارآگاهی در آینده نزدیک (آبان‌ماه) برگزار می‌کنیم، بیش از سه هزار نفر از همکاران پلیس آگاهی اعلام آمادگی کردند که در این کنکور شرکت کنند. حد نصاب نمره (۷۰ درصد)، تست هوش و رتبه تیراندازی برای پذیرفته شدن در این کنکور مهم است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های مبارزه با سرقت، جرایم جنایی و جعل و کلاهبرداری سه رشته‌ای است که امسال برای آن‌ها کنکور برگزار می‌شود، گفت: بعد از کنکور به افراد نشانی داده می‌شود که این نشان کارآگاهی بین‌المللی است و در تمامی کشور‌ها پذیرفته شده است.

رئیس پلیس آگاهی افزود: از ابتدای طرح مبارزه با سرقت که از ۲۴ اسفند سال گذشته برگزار شد تا کنون سه درصد کاهش سرقت داشته‌ایم و سرقت محموله هم ۲۰ درصد کاهش داشته است، اما در سرقت قطعات خودرو افزایش سرقت داشته‌ایم.

سردار قنبری اضافه کرد: ماموران گشت‌های پلیس آگاهی به دوربین البسه مجهز شده‌اند و به دنبال این هستیم که مامورانی که در حین اجرای عملیات هستند هم به دوربین البسه مجهز شوند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما