شناسهٔ خبر: 59892895 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

بانک ملی مازندران: آیت الله سلیمانی برای جابحایی ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پول به بانک مراجعه کرده بود

روزنامه ایران نوشت: ادعا شده وقتی آیت‌الله سلیمانی در بانک تقاضای دریافت ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وجه نقد از موجودی ۴۲۰ میلیارد تومانی حسابش را کرده است، نگهبان بانک که از این موجودی مطلع شده به او شلیک کرده است. مدیر اداره امور شعب بانک ملی مازندران گفت: بحث‌های مطرح شده در رسانه‌های معاند صد درصد دروغ محض است. طلب وجه نقد از شعبه بانک بابلسر صحت ندارد و آیت‌الله سلیمانی برای جابجایی وجه به میزان ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به بانک مراجعه کرده بود و تراکنش بانک نیز به همین میزان صورت گرفته است.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه ایران نوشت: از روز گذشته برخی رسانه‌ها و صفحات متعلق به ضدانقلاب با محوریت منافقین اقدام به انتشار برخی شایعات برای تخریب شخصیت مرحوم آیت‌الله سلیمانی هستند.

در یکی از این ادعاها آمده است وقتی آیت‌الله سلیمانی در بانک تقاضای دریافت ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وجه نقد از موجودی ۴۲۰ میلیارد تومانی حسابش را کرده است، نگهبان بانک که از این موجودی مطلع شده به او شلیک کرده است.

مدیر اداره امور شعب بانک ملی مازندران گفت: بحث‌های مطرح شده در رسانه‌های معاند صد درصد دروغ محض است. طلب وجه نقد از شعبه بانک بابلسر صحت ندارد و آیت‌الله سلیمانی برای جابجایی وجه به میزان ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به بانک مراجعه کرده بود و تراکنش بانک نیز به همین میزان صورت گرفته است. 

وی افزود: حساب بانکی آیت‌الله سلیمانی قرض‌الحسنه پس‌انداز با رقمی جزئی بوده است.

لینک کوتاه کپی لینک