شناسهٔ خبر: 5989281 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

عراقچی با اشاره به نگارش متن توافق هسته‌ای:

پیشرفت در متن اصلی نسبت به ضمائم بهتر بوده است

معاون وزیر خارجه کشورمان گفت: نگارش،کار سختی است؛ به خصوص در این قسمت های آخر، بعضی از مشکلات عمده‌ای وجود دارد که هنوز مانع کار است ولی در جزییات و در بعضی از موارد عمومی پیشرفت‌های خوبی انجام شده است.

صاحب‌خبر -

معاون وزیر خارجه کشورمان گفت: نگارش،کار سختی است؛ به خصوص در این قسمت های آخر، بعضی از مشکلات عمده‌ای وجود دارد که هنوز مانع کار است ولی در جزییات و در بعضی از موارد عمومی پیشرفت‌های خوبی انجام شده است.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا،سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان با ذکر اینکه تمام هیئت های معاونین وزرای خارجه کشورها هم به وین آمده‌اند، افزود: جلسات مداوم دوجانبه و چندجانبه با ایشان برگزار می شود. در قسمت های حساس موضوع، طبعا خود آنها هم بعضا مواضع متفاوتی با هم دارند که هماهنگ‌شدنشان کار سختی است و باید جلسات هماهنگی بین خودشان برگزار شود. در مجموع، کار به سختی و به آهستگی به پیش می رود.

عراقچی در پاسخ به این سوال که یکی از اعضای 1+5گفته است که حدود 90 درصد، در نگارش متن پیشرفت حاصل شده است ،گفت: نمی شود الان عدد و رقم گفت، همانطور که می دانید یک متن اصلی وجود دارد و چندین ضمیمه، در هرکدام از اینها با درصدهای مختلفی به جلو رفته ایم و در خود متن اصلی نسبت به ضمائم،پیشرفت ها بهتر بوده است.

وی افزود: ضمائم چون درگیر جزییات بسیار زیادی است،خوب کار یک مقدار مشکل تر هست. نمی شود درصد خاصی اسم برد. بعضی از موضوعات هنوز مانده است و از نظر کیفی اهمیت بیشتری دارد و برخی از موضوعات هست که حل شده است و اهمیتش کمتر است.

عراقچی با اشاره به اینکه محمدجواد ظریف وزیرخارجه ایران شنبه وارد وین می شود، افزود: فکر می کنم روزهای شنبه و یکشنبه ملاقات‌های دوجانبه بین وزرای خارجه و بعضا چند جانبه برگزار شود و بعد دوباره کار نگارش ادامه پیدا خواهد کرد.

وی درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما در پاسخ به موضوع تمدید مذاکرات گفت: بحث تمدید الان در دستور کار ما وجود ندارد، بنای ما این است که تا زمان تعیین شده بتوانیم به یک توافقی برسیم و اگر لازم باشد چند روزی کار را ادامه می دهیم، تا در پایان به یک جمع بندی برسیم.

انتهای پیام

نظر شما