به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیر جشنواره گفت : شیرآش پزون هرساله یک روز بعد از عید فطر در روستای خرکاک برگزار می شود.
علی حسین عابدی درباره برگزاری این جشنواره گفت: شیرآش پزون با هدف شکرگزاری نعمت الهی، وایجادشور و نشاط بین کشاورزان و دامداران، ایجاد فرصت برای عرضه تولیدات دامی و کشاورزی و دست ساختههای کشاورزان، و احیاء فرهنگ اصیل مازندرانی از میباشد.
وی گفت دراین جشنوارهی از اقصی نقاط کشور و استان هرساله مهمان شرکت میکنند و با اجرای موسیقی محلی با اجرای گروهای برجسته موسیقی استان در راستای احیا موسیقی اصیل بومی است.
عابدی افزود یکی از غذای اصلی در این مراسم شیرآش (شیربرنج) که با مشارکت عشایر و دامداران و اهالی تهیه و توزیع می شود.
نظر شما