به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر گفت: حدود ۸۰ درصد اراضی شالیزاری این شهرستان برنج ارقام محلی کشت میشود و مابقی به زیر کشت برنج ارقام پرمحصول میرود.
درویش نیا، افزود:توسعه مکانیزاسیون در کاشت و داشت و برداشت محصول برنج از سیاستهای حمایتی دولت دربخش کشاورزی است که اجرای این طرح با استقبال کشاورزان شالیکار روبرو شده است.
وی قائم شهر را بدلیل بهرمندی از تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی از شهرستانهای پیشرو در توسعه مکانیزاسیون کشاورزی مازندران دانست وگفت : این شهرستان در سه سال متوالی رتبه نخست طرح توسعه مکانیزاسیون در استان را کسب کرده است.
مدیر جهادکشاورزی قائم شهرخاطر نشان کرد: برای حمایت از کشاورزان پارسال بیش از هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای خرید ماشین آلات و تجهیزات مکانیزاسیون کشاورزی در این شهرستان اعطا شده است.
درویش نیا یادآور شد: با فعالیت ۲۲ بانک نشاء برنج و ۱۰۰ دستگاه ماشین نشاء کار حدود ۸۰ درصد کاشت برنج در قائم شهرو ۹۵ درصد برداشت محصول برنج این شهرستان به صورت مکانیزه انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر پیش بینی کرد: از سطح شالیزارهای این شهرستان امسل بیش از ۵۰ هزارتن شلتوک برداشت وبه بازار مصرف عرضه خواهد شد.
نظر شما