شناسهٔ خبر: 5950817 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

40 کشته و زخمی به دنبال حمله انتحاری در شمال شرق نیجریه

به دنبال انفجار انتحاری در بازاری در شمال شرق نیجریه 10 تن کشته شدند. یک امدادرسان و یکی از بستگان قربانیان گفتند که عامل انتحاری دختر نوجوان 12 ساله بود.

صاحب‌خبر -

به دنبال انفجار انتحاری در بازاری در شمال شرق نیجریه 10 تن کشته شدند. یک امدادرسان و یکی از بستگان قربانیان گفتند که عامل انتحاری دختر نوجوان 12 ساله بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه، این انفجار در بازاری در منطقه "گوجبا" واقع در شمال شرق نیجریه رخ داد. در جریان این انفجار دست‌کم 30 تن مجروح شدند و یکی از بستگان مجروحان می‌گوید که حمله انتحاری از سوی دختری حدودا 12 ساله انجام شد.

وی افزود: او وارد بازار شد و خود را در میان جمعیت زیاد فروشندگان و مشتری‌ها منفجر کرد. 10 تن بر اثر انفجار جان باختند. ما 30 تن را به بیمارستان انتقال دادیم.

به نظر می رسد که عامل این حمله گروه بوکوحرام بوده چرا که این گروه معمولا از زنان و دختران جوان به عنوان بمبگذار استفاده می‌کنند و معمولا به اهداف غیرنظامی در دسترس از جمله در بازارها حمله می‌کند. روز دوشنبه نیز یک دختر عامل انتحاری که حدوداً 17 ساله بود، دست‌کم 20 تن را در ایستگاه اتوبوسی در نزدیکی بازار ماهی‌فروشان در مرکز ایالت بورنو کشت. دختر دیگری حدوداً در همان سن نیز خود را منجر کرد اما تلفات دیگری بر جای نگذاشت.

انتهای پیام