شناسهٔ خبر: 59475938 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

12 آشپزخانه برای نیازمندان چهارمحال و بختیاری غذای گرم طبخ می‌کنند

قائم‌مقام کمیته امداد چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 12 آشپزخانه طبخ غذای گرم در استان راه‌اندازی شده است.

صاحب‌خبر -

سید مهدی هاشمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۲ آشپزخانه طبخ غذای گرم در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شده است.

قائم‌مقام کمیته امداد چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پویش اطعام مهدوی در قالب پخت و توزیع غذای گرم در آشپزخانه‌های مهدوی، تهیه و توزیع بسته‌های مواد غذایی و آماده‌سازی افطاری ساده برای خانواده‌های نیازمند اجرا می‌شود.

وی افزود: امسال این طرح با مشارکت مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه، گروه‌های مردمی و جهادی، مساجد، هیئت‌های مذهبی برگزار می‌شود.

هاشمی با اشاره به گسترش فعالیت آشپزخانه‌ها و مراکز توزیع افطاری ساده ادامه داد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۵۸۱ بسته مواد غذایی، ۹۵۱ وعده غذای گرم و ۳۱۰ افطاری ساده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تهیه و توزیع شده است.  

وی اضافه کرد: در مجموع سال گذشته ۸۹ هزار غذای گرم، ۱۳ هزار بسته معیشتی و ۷ هزار افطاری ساده طی ماه مبارک رمضان به دست نیازمندان رسیده است. 

قائم‌مقام کمیته امداد چهارمحال و بختیاری گفت: مراکز نیکوکاری در سراسر استان  آماده دریافت کمک‌ها و نذورات مردمی هستند.

پایان پیام/۶۸۰۲۴

نظر شما