شناسهٔ خبر: 59230350 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده نیروی دریایی سپاه خبر داد؛

تجهیز ناو شهید مهدوی به پهپادهای انتحاری/ ساخت شناور شهید صیاد شیرازی

سردار تنگسیری از تجهیز ناو شهید مهدوی به انواع پهپادهای انتحاری، شناسایی و عمودپرواز خبر داد و گفت: برد پهپادهای انتحاری بکارگیری شده در این ناو به هزار و ۳۰۰ کیلومتر می‌رسد.

صاحب‌خبر -

سردار تنگسیریبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار دریادار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره آخرین دستاوردهای این نیرو اظهار داشت: موشک‌های بالستیک و هر آنچه که در نیروی دریایی سپاه مورد نیاز است، در آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سردار تنگسیری با بیان اینکه مطابق با فرمایشات فرمانده کل قوا، نیروی دریایی سپاه یک نیروی بسیار مهم است، افزود: برای اینکه نیروی دریایی سپاه به یک نیروی عملیاتی تبدیل شود به تجهیزاتی نیاز دارد که بتواند آن را در سریع‌ترین زمان به حالت عملیاتی از هر نقطه‌ای برساند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: دو شناور دیگر از کلاس شهید سلیمانی در دست ساخت داریم که یکی شناور شهید حسن باقری و بعدی شناور شهید صیاد شیرازی که یکی را وزارت دفاع و دیگری را نیروی دریایی سپاه ساخته است.

وی با بیان اینکه شناور شهید باقری آماده است و در سال جدید رونمایی می‌شود، عنوان کرد: شناور شهید باقری توان مقابله با هواپیماهای دشمن تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری را دارد.

دریادار تنگسیری درباره ناو شهید مهدوی نیز که اخیراً به ناوگان این نیرو پیوسته است، گفت: در ناو شهید مهدوی انواع پهپادهای انتحاری و شناسایی و پهپادهای عمودپرواز حضور دارند که برد پهپادهای انتحاری در ناو شهید مهدوی به هزار و ۳۰۰ کیلومتر می‌رسد.

فرمانده ندسا با اشاره به سایر ویژگی‌های ناو شهید مهدوی بیان کرد: ناو شهید مهدوی یک ناو پشتیبانی رزمی با ماموریت پشتیبانی و هم‌پایی است که می‌تواند پنج فروند بالگرد در پاشنه و چهار فروند بالگرد در عرشه جای دهد. این شناور می‌تواند موشک و قایق نیز در خود حمل کند.

وی خاطرنشان کرد: ناو شهید مهدوی دومین شناور اقیانوس‌پیمای نیروی دریایی سپاه پس از ناو شهید رودکی است؛ البته شناور شهید رودکی نیز به تجهیزات مختلف دفاعی مجهز شده است.

سردار تنگسیری اظهار داشت: ما تاکنون ۷۲۰ فروند شناور موشک‌انداز، راکت‌انداز، اژدرافکن و اقیانوس‌پیما و همچنین سامانه‌های موشکی و جنگالی را وارد نیروی دریایی سپاه کردیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه الحاق دهم به نیروی دریایی سپاه با الحاق‌های گذشته یک تفاوت اساسی دارد، افزود: ما روزی آرزو داشتیم که بتوانیم روی شناورهای عاشورا که پایین‌ترین پایه شناورهای نیروی دریایی سپاه است، موشک نصب کنیم.

دریادار تنگسیری عنوان کرد: شناورهای طارق نیروی دریایی سپاه به موشک‌های ۱۸۰ کیلومتری مجهز شده‌اند که توسط نیروی دریایی سپاه طراحی و تولید شده است و این شناور می‌تواند با ۶۰ نات سرعت این‌ موشک را شلیک کند.

وی درباره تجهیز شناورهای نیروی دریایی سپاه به موشک‌های پدافندی با بیان اینکه دغدغه فرماندهان ما این بود که برای پوشش هوایی شناورها فکر کنیم، گفت: روی شناور عاشورا موشک کوثر ۲۰۰ را تعریف کردیم و این موشک ۱۰ کیلومتر برد دارد؛ همچنین موشک نواب را صنایع هوافضای ودجا تولید کرده که موشکی عمودپرتاب است و روی شناور ذوالفقار که ۷۰ نات سرعت دارد نصب شده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: روی این شناور چهار فروند موشک نواب نصب شده است؛ همچنین شناور شهید سلیمانی هم مجهز به موشک نواب است و روز گذشته این موشک را که ۲۵ کیلومتر برد دارد، با موفقیت تست کردیم.

سردار تنگسیری بیان کرد: روی شناور شهید سلیمانی موشک‌های صیاد ۳ با برد ۱۵۰ کیلومتر هم نصب شده است.

وی همچنین درباره سرعت شناورهای سپاه با بیان اینکه در حال حاضر شناورهای تندرو سپاه ۹۰ نات معادل ۱۷۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند، افزود: این شناورها دارای موشک‌های کروز نصیر با برد ۱۲۰ کیلومتر است و در آینده سرعت شناورهای سپاه به ۱۱۰ نات یعنی ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

فرمانده ندسا همچنین درباره حضور شناورهای هدایت‌پذیر در سبد تسلیحات این نیرو، گفت: شهپاد (شناور هدایت‌پذیر از دور) با هوش مصنوعی داریم که یک فروند لیدر (فرمان‌دهنده) و ۳۰ الی ۵۰ فروند دنباله‌رو دارد که در صورت انهدام لیدر، یکی دیگر جایگزین می‌شود.

دریادار تنگسیری با اشاره به تلاش نیروهای ارتش و سپاه برای تأمین امنیت کشتی های تجاری عنوان کرد: نیروها‌ی ارتش و سپاه روی ۳۸ کشتی تجاری برای تامین امنیت مستقر هستند.

انتهای پیام/ 200