صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/04/01
به گزارش رویترز، شاهدان اعلام کردند صدها آواره سوری که به ترکیه فرار کرده بودند امروز دوشنبه با عبور از مرز به سوریه بازگشتند.
این بازگشت بعد از آن صورت گرفت که گذرگاههای مرزی بعد از اینکه کردهای سوریه نیروهای داعش را از تل ابیض عقب راندند بازگشایی شد .
صدها آواره سوری که بیشتر آنها زن و کودک بودند با عبور از گذرگاه مرزی از منطقه اقچه قلعه ترکیه وارد تل ابیض شدند.
خبرگزاری آناتولی اخیرا به نقل از مقامات ترکیه اعلام کرده بود بیش از پنج هزار پناهجو به منظور فرار از حملات هوایی در شهر تل ابیض از طریق مرز آقچه قلعه وارد ترکیه شده اند. ولی بعدا تعداد آنها چند برابر شد. به دنبال تشدید درگیری ها در مناطق شرقی و جنوبی شهر تل ابیض ، ترکیه تصمیم گرفت به پناهجویان سوری اجازه ورود به این کشور دهد.
جنگجویان کرد دوشنبه گذشته گذرگاه مرزی بین شهر آقچه قلعه ترکیه و شهر تل ابیض سوریه را از کنترل تکفیری های داعش خارج کردند.
ترکیه تاکنون به صورت رسمی بیش از یک میلیون و 800 هزار آواره را در خاک خود پذیرفته است.
105
∎