شناسهٔ خبر: 59212374 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

دانشجویان، مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند/ فعالیت دانشجویی، زمینه‌ساز حضور موثر در جامعه

مسئول قرارگاه هیئت‌های دانشجویی استان همدان گفت: رهبر انقلاب جهاد تبیین را در میان فعالین دانشجویی عنوان کردند؛ به این معنی که تمام کشور به خصوص دانشجویان جوان و با انگیزه باید در این مسیر پیشرو باشند.

صاحب‌خبر -

میلاد عظیمی مسئول قرارگاه هیئت‌های دانشجویی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ارزیابی سطح فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی در همدان اظهار کرد: امروز فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی در وضعیت غیرقابل قبولی قرار دارد؛ چرا که ظرفیت دانشجویان بسیار بیشتر از فعالیت کنونی آن‌هاست.

تاکید معاون فرهنگی دانشگاه آزاد بر تقویت ارتباط تشکل‌ها با اساتید

عظیمی در ادامه با اشاره به جهاد تبیین گفت: رهبر انقلاب جهاد تبیین را در میان فعالین دانشجویی عنوان کردند؛ به این معنی که تمام کشور به خصوص دانشجویان جوان و با انگیزه باید در این مسیر پیشرو باشند. هرچند رهبر انقلاب سخنرانی‌های دیگری نیز داشتند، اما تصمیم گرفتند که این مطلب را در جمع دانشجویان که به موذن‌های جامعه معروف هستند مطرح کنند و این مسئولیت را بر دوش موذن‌های جامعه بگذارند.

مسئول دفتر هیئت دانشجویی محبین فاطمه الزهرا(س) پیرامون نقاط ضعف فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان در همدان پاسخ داد: یکی از مشکلات این است که بعضا سواد کار تشکیلاتی نداریم. یعنی در کارهای تشکیلاتی مجموعه‌ علومی وجود دارد که حاصل تجربه است؛ همانند حدیث مولا علی(ع) که می‌فرمایند:« آنچه از علم برتر است تجربه است». اگر در کارهای تشکیلاتی این موضوع را حل کنیم و همه تشکل‌ها و فعالین دانشگاهی در کنار هم فعالیت کنند و باعث توانمند شدن یکدیگر شوند، کار، بسیار زیباتر جلوه  پیدا می‌کند.

وی با طرح پرسش "حال وظیفه هیئت در این دانشگاه‌ها چیست؟" ادامه داد: هیئت دانشجویی در دانشگاه وظیفه‌ای مانند نخ تسبیح دارد. همه تشکل‌ها و کانون‌ها با فعالیت در هیئت به یک ملجا پناه می آورند.

عظیمی تاکید کرد: طبق اساسنامه و بخشنامه‌های ابلاغی، دفتر هیئت دانشجویی، در هر دانشگاهی مسئول برگزاری تمام مراسمات مذهبی است. اگر وظایفی که در هیئت به عهده ما قرار می‌گیرد را با همفکری سایر دوستان، کانون‌ها و تشکل‌ها و سلایق دانشجویان مختلف منطبق کنیم، بی شک بسیار موثرتر در برگزاری مراسمات مذهبی ظاهر می شویم.

او تصریح کرد: اغلب فعالین دانشجویی، در آینده  از مسئولین استانی و کشوری خواهند بود؛ لذا اگر کار تشکیلاتی از همین ابتدا در قالب هیئت و تشکل‌ها به خوبی دنبال شود، دانشجویان تجربه لازم را برای حضور موثر در جامعه کسب می‌کنند.

مسئول قرارگاه هیئت‌های دانشجویی استان درباره وابستگی برنامه های فرهنگی به بودجه گفت: هزینه برای کارهای فرهنگی صرفاً خرج کردن منابع مالی نیست، بلکه سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است. ما دائماً هزینه‌هایی برای در اختیار گرفتن هیئت ها و کنفرانس ها انجام می دهیم اما حتی در همان لحظه نیز به جهت سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده نسبت به کشورهای بیگانه عقب هستیم. کشورهای بیگانه سالهاست که در این باب برنامه ریزی دارند. این کشورها بعد از ۵۰ سال کشت‌وکار، محصولات ۵۰ سال اخیر که با هزینه برای فعالیت‌های فرهنگی، آسیب زدن به نظام جمهوری اسلامی ، افکار تشیع و مقدسات شیعه کاشتند را برداشت می‌کنند و اغتشاشات نتیجه و نمونه مهمی از این برداشت‌ها است. ما که در این عرصه تازه شروع به کار کردیم باید در سطحی فعالیت کنیم تا همانند دشمن بعد از ۲۰ الی ۳۰ سال آینده بتوانیم محصول مناسبی در زمینه علمی و فرهنگی داشته باشیم.

دانشجویان، مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند/ فعالیت دانشجویی، زمینه‌ساز حضور موثر در جامعه

دانشجویان، مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند/ فعالیت دانشجویی، زمینه‌ساز حضور موثر در جامعه

خبرنگار: عاطفه  طبیب‌زاده، محمدحسین  میرزائی

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما