شناسهٔ خبر: 58942738 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم:

توجه به مبانی انقلاب اسلامی از بایسته‌های دانشجوی تشکیلاتی است

مهدی بادپا بیان کرد: این مهم است که در گردنه‌ها و دوران فتنه‌ها یک تشکل دانشجویی دچار انحراف نشود، لذا توجه به عقاید اسلامی و مبانی معرفتی انقلاب اسلامی از بایسته‌های دانشجوی تشکیلاتی است. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مهدی بادپا، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم بدرقه کاروان تشکل دانشجویی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مشهد مقدس ضمن تبریک ماه شعبان و توفیق زیارت حضرت امام رضا(ع) گفت: در روایات ماه شعبان ماه پیامبر خدا(ص) بیان شده است، از سوی دیگر امام خمینی(ره) تاکید داشتند که در ماه شعبان حتما با مناجات شعبانیه مانوس باشید. لذا در این سفر معنوی به مشهدالرضا در زمان عزیز و مکان عزیز مناجات شعبانیه را با تدبر مطالعه کنید.

وی افزود: مراسم هجدهمین سال اعزام دانشجویی دانشگاه شهید رجایی که به همت جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شده است نشان دهنده پویایی این تشکل از بدو تاسیس است، مقام معظم رهبری جمله‌ای خطاب به تشکل شما دارند که «من تشکل شما را دوست دارم زیرا با آمد و رفت افراد این تشکل در یک مسیر قرار دارد»، این مهم است که در گردنه‌ها و دوران فتنه‌ها یک تشکل دانشجویی دچار انحراف نشود، لذا توجه به عقاید اسلامی و مبانی معرفتی انقلاب اسلامی از بایسته‌های دانشجوی تشکیلاتی است. 

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مشکلات بوجود آمده در حوزه فرهنگی به علت همه گیری ویروس کرونا اذعان کرد: در سه سال کرونا، عدم توجه به پیوست‌های فرهنگی توسط دولت گذشته کشور را دچار بحران کرد، وقایع ماه‌های اخیر یکی از جنبه‌های سوء تدبیر و رهاشدگی فرهنگی بود، هرچند که دم خروس طراحی نقشه و کارگردانی عوامل خارجی این اغتشاشات زود بیرون زد ولی سوء تدبیر فرهنگی که در چند سال گذشته وجود داشت باعث آسیب شد.

بادپا ادامه داد: به هرحال  شبهات فراوانی در این ایام مطرح شد که نیاز به پاسخگویی و تبیین دارد لذا یکی از وظایف تشکل‌های دانشجویی جهاد تبیین و روشنگری در عرصه دانشگاه است، بنابراین مهمترین مجاهدت و تلاش در دانشگاه باید روشنگری و آگاهی‌دهی به همکلاسی‌ها و هم دانشگاهی‌ها باید باشد، گفت‌و‌گوها و مباحثه‌های علمی و عالمانه و بدون جدل با تمام سلایق و طیف‌های دانشجویی نیاز امروز دانشگاه‌هاست. 

وی با اشاره به سالروز کودتای انگلیسی رضاخانی در ۳ اسفند افزود: سه سال بعد از سرنگونی رضاشاه، امام خمینی(ره) در سفر به یزد به درخواست یکی از علما که از امام خواستند نکته‌ای در دفترچه یادبود آنها به رسم یادگار بنویسند، بیانیه‌ای نوشتند که به عنوان قدیمی‌ترین سند مبارزاتی امام خمینی یاد می‌شود. زمان نگارش این نامه در برهه‌ای بود که شدیدترین هجمه‌ها در دوران رضاشاه(ع) و فرهنگ اسلامی و ایرانی مردم ایران انجام شد، و پهلوی اول در سال‌های خفقان حکومتش سعی کرد مردم را از اسلام دور کند. امام خمینی، در چنین شرایطی اولین بیانیه سیاسی خود را صادر کردند. در این بیانیه ایشان با بیان آیه «قُلْ انَّما اعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لِلّهِ مَثنی و فرادی» قیام برای خدا را تنها راه اصلاح جامعه عنوان کردند و مسئولیت سنگین علما و مردم را متذکر می‌شوند و عواقب زیانبار غفلت سیاسی مردم را بیان می‌کنند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: خوب است که دانشجویان این نامه تاریخی امام(ره) در کتابخانه وزیری یزد را مطالعه کنند، این نامه لزوم قیام برای خدا در مقابل قیام برای نفس است و اهمیت مسئولیت اجتماعی را بیان می‌کند، چیزی که مورد نیاز جامعه امروز ماست. لذا به جاست که بازخوانی این نامه امام خمینی یکی از موارد مباحثه دانشجویی باشد.

انتهای پیام