شناسهٔ خبر: 58894809 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دبیر ستاد حقوق بشر:

عفو و ارفاق‌های متعدد برای آزادی زندانیان در ایران کم‌نظیر است

تهران - ایرنا - معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: در جمهوری اسلامی ایران، نگاه به زندانی و زندانبانی کاملا انسانی و اسلامی است و عفو و نهادهای متعدد ارفاقی برای آزادی زندانیان در ایران کم نظیر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، کاظم غریب‌آبادی چهارشنبه در مراسم گردهمایی هم‌افزایی توسعه اشتغال زندانیان، اظهارداشت: امروز براساس مشاهدات عینی از زندان‌های کشور و دیگر جوامع می‌گویم که در جمهوری اسلامی ایران، نگاه به زندانی و زندانبانی کاملا انسانی و اسلامی است.

وی ادامه داد: اینجا نگاه تحکمی و برخوردی ابدا وجود ندارد و اتفاقا مورد انتقاد قرار می‌گیریم که چرا اینقدر برای زندانیان تسهیلات قائل شده‌ایم و چرا با رأفت با آنان برخورد می‌کنیم.
غریب آبادی افزود: با نهادهای ارفاقی مختلف تلاش کرده‌ایم جمعیتی کیفری زندان‌ها را کاهش دهیم چون نگاه ما، اسلامی و انسانی است و این رویه را ادامه می‌دهیم.

دبیر ستاد حقوق بشر اضافه کرد: رویکرد حمایتی سازمان زندان‌ها قطعا متعالی است؛ زندانی همان غذایی را می‌خورد که زندانبان می‌خورد و امکانات بهداشتی و سلامتی آنان مناسب است.
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه با بیان اینکه رسیدگی‌های قضایی از زندانیان به طور مرتب ادامه دارد، افزود: چنین حمایتی را در کشورهای مدعی نمی‌بینید. عفو و نهادهای متعدد ارفاقی برای آزادی زندانیان در ایران کم نظیر است. این موضوعات، در کنار حرفه‌آموزی و اشتغال موجب اقدامات مناسبی در زندان‌های کشور شده است.

وی تأکید کرد: در کمترین کشوری اینگونه حمایتی که از خانواده‌های زندانیان داریم، وجود دارد. امروز سازمان زندان‌ها و مدیریت زندانبانی دارای درجه و اعتبار است و البته اقدامات را کمتر در معرض دید داخل و خارجی‌ها قرار داده‌ایم.

غریب‌آبادی در این ارتباط اعلام کرد؛ شاید در شرایط عادی نیازی نباشد راجع به زندانبانی اقدامات تبلیغی کنیم اما وقتی ادعای مخالف علیه ما دارند و دروغ می‌گویند، پس رویکرد ما باید درصدد روشنگری از زندانبانی درست و انسانی‌ و اسلامی باشد.

دبیر ستاد حقوق بشر به مدیران سازمان زندان ها توصیه کرد که به رویکرد خود مبنی بر اینکه متهمان و محکومان امانت نزد آنان هستند، ادامه دهند و مشکلات آنان را به واحدهای قضایی و غیرقضایی برای رسیدگی منتقل کنند.


نظر شما