شناسهٔ خبر: 58565839 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

حدود ۸ هزار نفر با مدرک تقلبی در آمریکا پرستاری می‌کنند

بیش از ۷۶۰۰ پرستار بدون صلاحیت به علت رسوایی صدور مدرک تقلبی در سراسر آمریکا کار می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  رسوایی دیپلم‌های تقلبی پرستاری فلوریدا ممکن است به بیکار شدن هزاران نفر منجر شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی نیوزویک، وزارت دادگستری آمریکا در ۲۵ ژانویه اعلام کرد ۲۵ نفر در رابطه با کلاهبرداری الکترونیکی برای ارائه دیپلم پرستاری جعلی متهم شده اند.
بر اساس برآورد دادستان‌ها بیش از ۷۶۰۰ مورد از این دیپلم‌های جعلی توسط سه دانشکده در فلوریدا جنوبی ارائه شده است.
این مدارک (جعلی) به دانشجویان این امکان را می‌داد که در امتحانات هیئت ملی پرستاری شرکت کنند و به عنوان پرستار قانونی (فارغ تحصیل) در چند ایالت مجوز دریافت کنند. کالج بهداشت و درمان سیِنا (Siena College of Health)، دانشکده پرستاری پالم بیچ و موسسه بین المللی سیکرید هارت - سه دانشکده‌ای است که گفته می‌شود در این کار دست داشته اند - تعطیل شده بودند.
افشای کلاهبرداری ادعایی توسط دادستان‌های فدرال نگرانی‌هایی را درباره امنیت عمومی و دید مردم نسبت به پرستاران ایجاد کرده است. افزون بر این کارکنان درمان و پزشکان در معرض پیگرد قضایی قرار می‌گیرند و به صورت بالقوه هزاران کارمند با بیکاری رو به رو می‌شوند.
چاد یاربرو (Chad Yarbrough)، مامور ویژه اف‌بی‌آی در میامی، و مسئول تحقیقات گفت: «آنچه در مورد این تحقیقات نگران‌کننده است این است که بیش از ۷۶۰۰ نفر در سراسر کشور با دیپلم پرستاری جعلی وجود دارد که به طور بالقوه در نقش‌های مهم درمان بیماران نقش دارند.»
مارکنزی لاپونت، دادستان بخش جنوب فلوریدا، گفت: «این نه تنها یک نگرانی عمومی است، بلکه شهرت پرستارانی را که کار بالینی و دوره‌ای سخت مورد نیاز برای دریافت مجوز‌های حرفه‌ای و استخدام خود را تکمیل می‌کنند، خدشه دار می‌کند.» وی افزود «طرح کلاهبرداری مانند این، اعتماد عمومی را به نظام مراقبت‌های بهداشتی ما از بین می‌برد.»
مشخص نیست چه تعداد از دانشجویانی که مدارک جعلی برای آن‌ها صادر شده است از این کلاهبرداری مطلع بوده اند. عمر پرز آیبار، مامور ویژه در دفتر بازرسی کل وزارت بهداشت و خدمات انسانی، گفت دانشجویان پرستاری «افراد مشتاق، اما فاقد صلاحیت هستند.» با این حال، برخی به طور ناشناس در اسناد دادگاه به عنوان «شریک جرم» ذکر شده اند.
روزنامه میامی هرالد گزارش داد که بسیاری از کسانی که دیپلم این سه دانشکده را خریداری کردند، هائیتی-آمریکایی بودند که می‌خواستند پرستاران قانونی شوند. رادیو عمومی ملی آمریکا گزارش داد به گفته مقامات فدرال بسیاری از دانشجویان پرستاری مورد اتهام کیفری قرار نخواهند گرفت، اما ممکن است گواهینامه خود را از دست بدهند.
کیمبرلی روپل، وکیل مراقبت‌های بهداشتی در دیکنسون رایت در میشیگان، به نیوزویک گفت اگر پرستاران فریب خورده اند، می‌توانند ادعای کلاهبرداری مدنی علیه دانشکده‌ها مطرح کنند.
به گفته روپل دانشجویان می‌توانند تقاضای بازپرداخت شهریه خود را داشته باشند، اما ممکن است بازپس گیری پولی که برای به دست آوردن دیپلم هزینه کرده‌اند از این سه دانشکده دشوار باشد.
روپل افزود: «در صورتیکه مدارس تعطیل شوند، مطمئن نیستم که پول این دانشجویان بازگردانده شود. مگر اینکه یک شرکت بیمه‌ای وجود داشته باشد که دانشکده‌ها را برای اعمال بد آن‌ها بیمه کرده باشد.»
از آنجایی که این پرستاران دیپلم نامعتبر دریافت کرده‌اند، مجوز کار پرستاری آن‌ها باطل می‌شود و آن‌ها در این رشته بیکار می‌شوند. به گفته روپل «آن‌ها ممکن است بتوانند در نتیجه این طرح و تقلب [ادعای]از دست دادن دستمزد و غرامت مطالبه کنند.»
با این حال، چشم انداز بیکاری پرستاران گرفتار در این طرح ممکن است عواقب عمیق تری برای برخی داشته باشد، به خصوص اگر اقامت آن‌ها در آمریکا مشروط به اشتغال باشد.

نظر شما