شناسهٔ خبر: 58456940 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

زمین لرزه ۴.۳ ریشتری سومار خسارتی در پی نداشت

اقتصاد ایران: کرمانشاه- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به وقوع زمین‌لرزه در بخش سومار گیلانغرب، گفت: زمین لرزه ۴.۳ ریشتری سومار خسارتی در پی نداشت.

صاحب‌خبر -

محمد باقر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع زمین‌لرزه در بخش سومار گیلانغرب، اظهار کرد: این زلزله در حوالی مرز سومار در شهرستان گیلانغرب رخ داده است که خوشبختانه بر اساس بررسی تیم های ارزیاب اعزام شده به منطقه و بخشدار سومار گزارشی مبنی بر خسارت زمین لرزه ۴.۳ ریشتری دریافت نشده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه و شعب شهرستانی در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

گفتنی است، زلزله‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین حوالی سومار در شهرستان گیلانغرب استان کرمانشاه را لرزاند.

برچسب‌ها: